Napoved za maj 2020

Shana: ne plan A, ne B ne bosta delovala, zato pride plan Ž

Objavljeno 01. maj 2020 15.00 | Posodobljeno 01. maj 2020 15.00 | Piše: Shana, www.MyChi.si

V maju vstopamo v vladavino puščavnika, ki je simbol prehoda. Zdaj se boste morali posvetiti nedokončanim zadevam, rešiti tako stare kot nove zadeve. Vaše življenje bo dobilo epilog. Najverjetneje ste od zadnjih dveh mesecev dobesedno izmučeni in si boste zaželeli umika, tišine in čas za globok razmislek. Vedite, da smo v intenzivnem obdobju, saj je leto 2020 leto preboja in nove ere. Zdaj si morate vzeti svoj prostor pod Soncem, si postaviti oder in zavladati v svojem življenju.

Amazing moment about butterfly change form chrysalis.
Vesak, polna luna, ki bo 7. maja, je v tem letu tudi tretja superluna, ki bo Zemlji prinesla veliko čiščenje. V tem mesecu boste lahko zaključili vse, kar se je v marcu pokazalo, da morate zaključiti ali opustiti. Dobro je, da veste, da boste v tem času lahko bolj občutljivi, dojemljivi in čuječi. Čutili boste, da bo treba stvarem priti do dna. Ker bosta v času polne lune Sonce v biku in Luna v škorpijonu stala nasproti ter drug drugemu kazala pravi obraz, boste močno čustvovali in hitro reagirali na vsak izziv iz okolja. Vsa čustva se bodo manifestirala takoj.

Rojeva se nov svet in z njim mi

Vsako leto se novo duhovno leto začne s polno luno v škorpijonu, ki oznanja čas kolektivne transformacije zavesti. Vesak je največji duhovni praznik, ki se praznuje ob prvi polni luni v maju, ko je Sonce v znamenju bika. Predstavlja najmočnejšo točko prihoda duhovnih energij na Zemljo in je najpomembnejši čas v letu poleg solsticija. To je čas, ko je energija luči na Zemlji najmočnejša. Luč prinaša Buda – razsvetljeni. Luna v škorpijonu predstavlja prehod in čas kolektivne transformacije zavesti. In letos bo ta transformacija resnično dobila pravi pomen na kolektivni ravni. Rojeva se nov svet in z njim mi.

Naredite nekaj zase – za začetek se prebudite

V tem času bodo na Zemlji izjemno močne energije, zato imejte fokus na tem, kar si želite ustvariti. Tančica med duhovnim in zemeljskim svetom bo v tem času najbolj prosojna. Naredite nekaj zase. Za začetek se prebudite in spreglejte, kaj se dogaja. Pred vami se odpira faza za urejanje stvari, posvečanje podrobnostim in opuščanje vsega, kar ste prerasli. Arhetip puščavnika nosi vibracijo števila 9, zato boste dokončevali ali začenjali nove podvige. Pozorni bodite na 9. v mesecu, 9. dan od določene situacije lahko dobite odgovor; 9 dni, tednov, mesecev ali 9. mesec – september. V teh nekaj tednih vas lahko ljudje prosijo za navdih ali spodbudo ali vas lahko dojemajo kot vodnika, nabolj verjetno pa si boste zaželeli le miru in samote. In prav je tako.

Čas za razmislek

Maj bo mnogim izmed vas prinesel konec starega, da se bo novo lahko začelo. Nove priložnosti vam bodo lahko ponujali pomembni starejši moški ali ljudje, rojeni v znamenju device, ali tisti, ki imajo to znamenje poudarjeno v horoskopu. Vsi, ki ste rojeni v znamenju device ali ribe: če ste v začetku leta dobro in pametno zastavili novo pot, boste v tem ciklusu želi, sicer se lahko pripravite na popoln zlom in začeti boste morali ponovno. Zelo boste delavni. Urejali boste sebe, poslovno pot, odnose in svoje življenje. Dovolj vam bo. Hoteli boste več sebe v svojem življenju. Ker bo maj mesec čistih vrednot, boste mogoče čutili potrebo po resničnem pomenu in vsebini v partnerskih odnosih, sicer boste raje živeli sami ali se umaknili vase, ker boste čutili močno potrebo po tišini in samoti, da bi lahko premislili o vsem, kar ste začeli. Tudi poslovno boste lahko začeli razmišljati o tem, da se vrata niso zaprla kar tako, ampak z razlogom, da lahko zdaj res dobro zamislite nad svojimi koraki in se ponovno odločite.
V maju se ne lotevajte novih poslovnih podvigov in ne podpisujete ničesar, kar je za vas pomembno.

Preverite teme v letu 2014, 2007 in 1999

Faza bilance je, opazovanja in zaključevanja. Sicer pa preverite lanski junij ter katere so bile teme, ki so bile pomembne za vas v letu 2014, 2007 in 1999. Vsa ta obdobja so vaši mejniki, ki so kazalci in skupni imenovalec vsega, kar se vam dogaja zdaj. Brzdajte svoj ego, ne sprejmite brezglave odločitve. Veliko bolje bo, da odprete vsa čutila, srce in res začutite, kaj si res želite, kje je vaša pot in naslednji koraki, ki jih boste začeli delati. Če niste res prepričani, si preprosto dajte čas in počakajte še malo.
Na Zemlji so izjemno močne energije, zato imejte res fokus na tem, kar si želite ustvariti.


Morda se boste zaprli, v vas se bo povečala skrb za zdravje, prehrano in higieno. Če niste v marcu, nujno naredite kaj za podporo telesu, ga razstrupite ali naredite post. Predvsem pa najdite mir in se posvetite sebi, kajti odpočiti se morate od vsega, od sebe, okoliščin trenutnega kolektivnega stanja, tudi od vseh svojih misli in načrtovanj. Naj vam namignem – ne plan A, ne B ne bosta delovala, pride plan Ž, zato počakajte!

Maj bo za mnoge prelomen, kajti morali boste ubrati novo pot. Obrnili boste list in začeli znova. A tokrat boste začeli s povsem novo knjigo, ne boste več samo obrnili lista. Pred vami se bo odprlo novo življenje.
Vzemite si čas, saj bo vaš zaveznik

Ne sprejemajte brezglavih odločitev, ki vas lahko veliko stanejo in ponovno spravijo na kolena. Če res ne boste stoodstotno prepričani o situaciji, poslu ali odnosu, je bolje, da ne pristanete na sporazumevanje ali vodenje. To velja za vsa področja, kjer nimate izkušenj. Nikakor pa ne pogrevajte v odnosih in sodelovanju starih juh ali še slabše, ne oživljajte, kar je že zdavnaj propadlo. Čas je namenjen delu na sebi.
Se beremo, iz srca,
 
Deli s prijatelji