SPOROČILO OB KONCU TEDNA

Shana Flogie: Ne zapletajte se v drame svojega zunanjega življenja

Objavljeno 07. avgust 2020 15.00 | Posodobljeno 07. avgust 2020 15.00 | Piše: Shana Flogie, www.mychi.si

Če imate občutek, da bi morali imeti od življenja več, več izkušenj, več naukov, pa ne veste, kako in kje začeti, bodite pozorni, saj vam življenje prav zdaj ponuja možnosti.

Shana Flogie FOTO: Dejan Javornik 
Zdaj bo čas, ko boste resnično odprli srce in se povezali z resnično modrostjo. Čas je, da se ustavite in naredite bilanco svojega življenja. Čustva pustite ob strani in natančno preučite sedanjo situacijo. Morda boste morali pisati dnevnik, meditirati ali iti na dolg sprehod, da boste dosegli jasnost. Če se že dolgo počutite zmedene, uničene ali razočarane, je čas, da se nehate zapletati v drame svojega zunanjega življenja. Da boste res lahko videli, kaj je potrebno, stopite naprej in premagajte demone svojega notranjega življenja. Saj veste, da bi lahko ugledali luč, boste morali najprej izstopiti iz svoje lastne teme. Bitko boste lahko dobili le s pomočjo inteligence, jasnosti, previdnosti in modrosti.

To je čas, ko morate biti pametni, saj modrost pride le tedaj, ko sta srce in um v ravnovesju. Da bi se to zgodilo, še enkrat, se morate nehati zapletati v drame zunanjega sveta in pogledati, kaj se res dogaja. Čas je, da se mirno in iskreno soočite sami s sabo, z odnosi in s situacijo, da se bo jasnost lahko razkrila kot luč vodnica, ki vas bo spremljala do naslednje faze v življenju. In ko boste na potovanju v iskanju pravice, boste namesto tega odkrili cel nov svet. Tako vas nesreče ali neprijetni in čudni dogodki v življenju pripeljejo do vaše usode. Nešteto zgodb je, ko so ljudje našli pravi smisel življenja po izkušnji bolezni, izgube ali hudih težav v odnosu ali na delovnem mestu ... Vsekakor tudi na družbeni ravni, ko bo čas za resnico.

Vsa sporočila, ki so vas obkrožala, a niso bila očitna, ampak skrivnostna, morda strah vzbujajoča, se bodo zdaj razkrila. Morda se bodo odkrivala na čudne načine, a so zdaj tukaj. Zato nehajte gledati, da boste lahko videli. Čas je, da ste pozorni na vse okoli sebe. Če imate občutek, da bi morali imeti od življenja več, več izkušenj, več naukov, pa ne veste, kako in kje začeti, bodite pozorni, saj vam življenje prav zdaj ponuja možnosti. Odprite oči, saj boste vodeni skozi kraljestvo odstirajočih se skrivnosti v novi svet izkušenj, občutij in misli. Bodite le odprti, zavedajte se in razumite, da so vse možnosti prisotne v trenutku. Naj vas ne zavede oblika sporočila, pazite le, kdaj pridejo.
Deli s prijatelji