KATARINA HABE

S starejšim sinom na razstavo v Pariz

Ponosna mama Katarina Habe.
Fotografija: Katarina je ponosna na sina Taia, ki se ukvarja s poslikavo športnih copat.
Odpri galerijo
Katarina je ponosna na sina Taia, ki se ukvarja s poslikavo športnih copat.

Katarina Habe ni samo srčna profesorica na Akademiji za glasbo in pevka, temveč tudi ponosna mama dveh najstniških sinov, ki sta po njej in očku Roku Golobu nedvomno podedovala umetniško žilico. Starejši sin Tai je kar nekaj časa obiskoval likovne delavnice, nato pa se je povsem posvetil risanju.
Pevka in profesorica uživa v francoski prestolnici. Seveda sta si ogledala tudi sloviti Eifflov stolp.
Pevka in profesorica uživa v francoski prestolnici. Seveda sta si ogledala tudi sloviti Eifflov stolp.

Katarina se je od srca presenetil, ko jo je pred časom za rojstni dan razveselil s posebej zanjo porisanimi supergami. Svoja dela objavlja tudi na družabnih omrežjih in njegove ročno poslikane superge so navdušile tudi lastnika galerije Sakura v Parizu, ki je mladostnika prosil, naj poslika športni copat za razstavo, na katero je povabljenih dvesto umetnikov z vsega sveta. Tai je supergo poslal v Pariz in bil seveda povabljen na odprtje razstave.


Tako sta skupaj s Katarino odpotovala v mesto luči, kjer neznansko uživata. Ogledala sta si znamenitosti in si privoščila tudi slastne pariške sladolede, rogljičke in druge dobrote. Vse pozdravljata in sporočata, da je mesto obsijano s soncem in v teh zgodnjejesenskih dneh zelo lepo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije