AKTIVNO ŽIVLJENJE

Robert Kranjec se sedaj rad ukvarja s tem športom (Suzy)

Na vrhu seznama njegovih prioritet sta se po dolgih letih odsotnosti zaradi kariere znašli žena Špela in edinka Pika, drugo mesto pa je zasedlo kolesarjenje.
Fotografija: FOTO: Uroš Hočevar
Odpri galerijo
FOTO: Uroš Hočevar

Upokojenci smučarski skakalec Robert Kranjec po sklenitvi športne poti ni dolgo premišljeval o tem, kaj bi lahko počel v prostem času. Na vrhu seznama njegovih prioritet sta se po dolgih letih odsotnosti zaradi kariere znašli žena Špela in edinka Pika, drugo mesto pa je zasedlo kolesarjenje, ki je 42-letnika v zadnjih letih tako zelo prevzelo, da se celo udeležuje kolesarskih dirk, poganjanje pedalov pa je zanj vse prej kot običajen hobi.

Zahtevne poti navadno premaguje v družbi prijateljev, prav tako izkušenih kolesarjev, na pot se občasno poda tudi z najdražjo, kolesarjenje pa je v tem primeru še bolj zabavno in sproščujoče. Nekdanji smučarski skakalec zasebnega življenja sicer ne izpostavlja rad, a spletne prijatelje kljub temu občasno razveseli s kakšnim utrinkom. Tokrat jih je navdušil s fotografijo Špele, ob tem pa nas je prepričal, da v dvoje res vse lepše, a tudi lažje.

Na kolesarjenje se rad odpravi tudi z ženo. FOTO: osebni arhiv/instagram
Na kolesarjenje se rad odpravi tudi z ženo. FOTO: osebni arhiv/instagram

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije