SVOBODA ODLOČANJA

Retrogradni Uran: Dovolj je, hočemo resnico!

Objavljeno 14. avgust 2020 17.00 | Posodobljeno 14. avgust 2020 17.00 | Piše: Shana Flogie, www.mychi.si

V avgustu nam vlada arhetip obešenca, ki bo mnogim snel maske in pokazali se bodo vsi vzorci preteklosti, ki nam ne služijo več.

FOTO: Getty Images/Istockphoto
Petnajsti avgust je dan, posvečen materi Mariji. Njena energija pomaga skozi hvaležnost pozdraviti karmične rane, njena prisotnost pa vam daje moč za odpiranje dušnemu partnerstvu. To obdobje bo povezano tudi z odločitvami glede starševstva, Marijina energija pa bo pomagala pri zdravljenju globokih ran in občutkov krivde, ki bodo vreli iz globin.

Prihajajoči val svetlobe bo ponovno učinkovito rekalibriral oz. preusmerjal planetarne frekvence za višje ravni zavesti našega planeta. To pomeni, da se bodo stare tridimenzionalne iluzije še naprej rušile. Tistim, ki se še držijo tridimenzionalne zavesti, se bo to zdelo, kot da kaos skozi norost bruha od vsepovsod.

Pomembno bo, da ste prisotni v trenutku, sicer boste lahko postajali vse bolj paranoični, duševno zmedeni, jezni in obupani.

Vse se bo dogajalo zelo intenzivno

Tistim, ki lahko vidite in čutite z višjo zavestjo, se bo to zdelo, kot da se pojavlja nova jutranja zarja in vstaja nov način življenja, kar je seveda resnica. Ključna beseda obdobja, ki je pred vami, bo intenzivnost. Vse se bo dogajalo zelo intenzivno, vse se bo zdelo nadresnično. V vaših osebnih življenjih bo treba odstraniti vse, kar še ostaja od vaše stare, tridimenzionalne zavesti, in to nadomestiti z nečim na višjih vibracijah. Če boste čustveno še vedno navezani na stare energije in zapise, vam bo težko, kazalo pa se bo skozi vaše partnerske odnose. Če enostavno odpustite in dopustite spremembe, potem lahko te dosežete z minimalnimi motnjami in stiskami. Tisti, ki ste že aktivirali svoja svetlobna telesa in naredili aktivacije DNK, torej ste že zagnali svoj polni potencial, pa se boste zlahka ločili od starega in integrirali prihajajoče svetlobne valove v svoje svetlobno telo. Vaše fizično telo bo šlo še enkrat skozi nadgradnje virtualnih ovojev DNK, da bi lahko omogočila fizični obliki uravnavanje z novimi svetlobnimi kodami za nadaljnji razvoj v novem letu. Počivajte in si vzemite čas zase, za svoje odnose, naredite spremembe tam, kjer so nujno potrebne.

Pod velikim vprašajem bo svoboda

17. avgusta se kot zadnji v retrogradno gibanje obrne še Uran. Ta planet simbolizira svobodo in prinaša nenadne spremembe, je upornik in revolucionar. Predstavlja genialni um, nepredvidljivost, prinaša presenečenja, inovacije, radikalne spremembe in razmišljanje zunaj okvirjev.

Ko bo v retrogradni fazi, se bodo stvari upočasnile, povezale vas bodo s preteklostjo in nedokončanimi dolgovi, zato lahko v tem času stopijo v ospredje družinski odnosi ter različni dolgovi iz preteklosti.

Prekinite, odpustite, pobotajte se, zamenjajte, preselite se ... Samo premaknite se za božjo voljo!

Retrogradni Uran želi, da postanete resnicoljubni, se spopadete s svojimi strahovi ter popravite vse, kar ne deluje, da lahko postanete, kar si želite, tako na osebni kot globalni ravni. Pod drobnogledom bodo vsi neharmonični odnosi, ki jih boste morali bodisi urediti ali prekiniti, enako službe, v katerih ste nesrečni, pod drobnogledom bo vaš dom, predvsem okolje, za katero se morda lahko izkaže, da ni več pravo za vas, ker vas ne podpira, in navsezadnje lahko kar nekaj ljudi odide iz vašega življenja.

Svoboda bo zdaj bistvena

Prekinite, odpustite, pobotajte se, zamenjajte, preselite se ... Samo premaknite se za božjo voljo! Ne čakajte, da mine, ker ne bo! Sistem, v katerem smo bili, delovali in živeli, se je zrušil, ni ga več. Zato se prebudite iz milnega mehurčka in začnite urejati, kar je ostalo, kar ni, pa začnite graditi na novo. Naredite, kar koli je treba, da dobite spet nazaj svojo svobodo, zato se znebite vsega, kar vas omejuje. Bodite iskreni in resnicoljubni glede tega, kaj si želite. Raziskujte, kaj za vas pomeni svoboda, kaj vam jo preprečuje. So to nezavedni vzorci v vas? Katere misli vas uničujejo? Svoboda je bistvo življenja. Dovolite intuiciji, da vas vodi po poti. Vaša duša ve, kaj si želi, le um preveč analizira, zato ga utišajte.

Spremembe bodo lahko prišle nenadno, vanje vas bodo prisilile okoliščine ob koncu poletja in jeseni. Svoboda bo tista, ki bo zdaj bistvena. Predvsem bo svoboda odločanja in govora tista, s katero se boste največ ukvarjali: ali lahko še poveste na glas, kaj mislite in si zares želite. Torej, v drugi polovici poletja boste imeli dovolj časa, da razmislite, vidite in spoznate, zakaj in kje niste svobodni. In kje smo omejeni kot družba.

In zdaj se bo slišal tudi glas ljudstva: »DOVOLJ JE! Hočemo resnico!«

Pred vami je mesec uvidov v vaše najbolj intimne dele življenja: v partnerstvo, finance in vaše najbolj skrite dele. Na preizkušnji bo vaše dojemanje vrednot. Kakšne so, če sploh so? Zato ponovno zaključujem z vprašanjem, ki sem ga že prej izpostavila: Kaj je resnično vredno vam?

AKTIVACIJA DNK

Sklop petih meditacij iz vašega naslonjača:
1. aktivacija: zbudijo se arhetipski kromosomi mladosti in vitalnosti;
2. aktivacija: premaknemo preostalih 44 kromosomov, da se samodejno ozdravijo in revitalizirajo;
3. aktivacija: usmerimo se na arhetipski kromosom vaše edinstvenosti, da bi spoznali svojo misijo na tem planetu in namen svojega življenja;
4. aktivacija: sprožimo proces harmoniziranja in integriranja vaših notranjih vidikov – moškega in ženskega dela vaše osebnosti; uravnava jina in janga;
5. aktivacija: je aktivacija kromosoma blagostanja (finančna neodvisnost).

Svoj on-line videopaket meditacij AKTIVACIJE DNK si lahko rezervirate na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
Deli s prijatelji