Retrogradna Venera: sta skupaj na istih tirnicah?

Tretjega junija se bosta Sonce in Venera poravnala, kar velja za preporod Venere, ki se bo začela pojavljati kot jutranja zvezda. na tej stopnji retrogradnega potovanja dosežemo novo jasnost. To je tisti močni aha trenutek, ko je čiščenje končano in Venera lahko začne sejati semena za naslednji cikel. Čeprav bo ta trenutek jasnosti lahko močan pobudnik odpiranja in aktivacije srca, pa je letos zraven še en dejavnik, na katerega moramo biti pozorni …
Fotografija:
Odpri galerijo

To je Neptun. Venera bo v retrogradni fazi skupaj s petimi planeti – Merkurjem (njegov obrat je tudi v juniju), Jupitrom, Saturnom, Neptunom in Plutonom. To bo dodalo težak občutek za razmislek, kako naprej. Prav aspekti Venere, ki jih naredi z Neptunom, planetom iluzije, domišljije in sanj, bodo ustvarili zmedo. Neptun sicer lahko prinaša lepo, poetično in romantično energijo, lahko pa tudi razočaranje in težave s postavljanjem meja.

Izziv bo komunikacija

V času energije Neptuna je protistrup komunikacija, ne samo z drugimi, ampak tudi s seboj, saj bo Venera retrogradna v znamenju dvojčkov. Izziv, ki vam ga postavlja, bo komunikacija.

Naučite se govoriti svojo resnico, to bo zdaj ključno, a hkrati poslušajte s sočutjem. Da bi bili res učinkoviti, se morate naučiti poslušati s celotnim telesom, ne le drugih, ampak tudi znake vesolja in svojega telesa.

Vzemite si trenutek in si položite roko nad srce in nežno vprašate svoje telo: 'Kaj zdaj potrebuješ?' Poslušajte odgovor, ki vam ga da višje vodstvo, in sledite modrosti. Ko se boste naslednjič znašli v konfliktu, se ustavite in vprašajte drugo osebo: 'Kaj trenutno resnično potrebuješ?' Nato isto vprašanje zastavite sebi.

Komunikacija je temelj vsakega zdravega odnosa, vključno z odnosom s telesom, umom in dušo.

Sanje prinašajo močne namige

Faza retrogradne Venere je odličen čas za začetek pisanja dnevnika. Vsak dan si vzemite vsaj 10–15 minut in zapisujte bodisi prvo misel, občutek ali idejo zjutraj bodisi zadnjo stvar zvečer. Neverjetno je, do kak­šnih spoznanj in navdihov lahko pridete! Lahko vodite tudi svoj sanjski dnevnik. Neptun vam pomaga videti močne namige sanj in intuitivno modrost za ozaveščanje. Neptunske sanje imajo vedno vsebine, ki so povezane ne samo s podzavestjo, ampak tudi z vodo, utapljanjem, plavanjem, žejo, letenjem …

...
...

Retrogradna Venera še vedno prinaša čas zdravljenja in odpuščanja v odnosu do sebe, drugih in denarja. Ima pa tendenco nižanja nivoja zahtev, zato laže vzpostavlja odnose z drugimi ljudmi, kajti hrepenenje po tem, da želi biti ljubljena, je zelo močno.

Vrednote, vrednote, vrednote

V teh nekaj tednih se lahko zaključi vaše razmišljanje o odnosu. Prihajajo spremembe za vaše vrednote, koliko se dajete v odnosu in če sploh se ... Če želite vse in hkrati ne delite sebe, potem je pred vami 40-dnevni križev pot, ko se boste soočali s svojo karmo – starimi vzorci in nepredelanimi vsebinami. Lahko se odnos začne ali tudi konča, nehati pa boste morali igrati, če ga boste želeli obdržati, in vanj tudi vlagati, dati del sebe, sicer bi lahko izbrali, da boste raje sami ali se bo za to odločil partner.


Zlagani ali narejeni odnosi se bodo razblinili kot milni mehurčki. Pokazal se bo vaš pravi obraz in igra, če jo igrate, bo dobila epilog. Čas bo, da spremenite svoj način izražanja, komuniciranja in povezovanja. Retrogradna Venera lahko odnose utrdi ali jih omaja do te mere, da se na koncu celo prekinejo. Ne bodite preveč zaverovani vase in ne mislite, da ste vsemogočni. Odmaknite se, poglobite se vase in odkrijte, kaj je pomembno vam.

Teme srca

Lahko se vam zdi, kot da ponovno pregledujete teme srca, ki so bile aktivne med marcem in julijem 2012. Takrat je bila nazadnje aktivirana retrogradna Venera v dvojčkih, od oktobra do novembra 2018 pa smo imeli njen zadnji obrat v tehtnici.

Katere srčne težave bo treba odpustiti in očistiti iz tega časovnega okvira?

* Od vas zahteva, da postanete boljši v komunikaciji in izboljšate odnose s soljudmi, ne le s tistimi, ki jih imate radi in so vam blizu, ampak z vsemi.
* Medtem ko se morate trenutno morda oddaljiti od drugih, zaupajte, da lahko ta izkušnja utira pot do večje ljubezni in spoštovanja do vaših ljudi.
* Zaupajte, da vas ta razdalja nauči, kako pomembna je človeška povezava in kako lahko vsi delate na tem, da postanete bolj pomembni v svojem življenju.
* Za nekatere lahko to vključuje postavljanje meja, za druge bi to lahko bilo rušenje zidov in posledično omogočanje odpiranja vašega srca.
* Trenutno mnogi ljubite od daleč, a imejte prostor za svet, v katerem je človeška povezanost cenjena, spoštovana in negovana.
Prihranite prostor za NOV svet, kjer se zavedate, kako pomembni so vsi in kako vredni ste tega sveta, ki mu pravite dom.

Še vedno karmična razmerja

Ljubezen bo v ospredju, vi jo boste morali ovrednotiti. Svoj partnerski odnos boste morali dati pod drobnogled in si naliti čistega vina. O ja, pogovoriti se bo treba! Sta skupaj na istih tirnicah ali se vozita že nekaj časa vsak po svojih? Če skupne povezave ni, potem bo to čas bilance, lahko razhoda.


Če ste se že nekaj časa spraševali, ali je to to, imeli morda dvome ali preveč vprašanj glede pristnosti odnosa, potem je zdaj čas, ko boste naredili korak. Igre in teme, ki bodo zdaj v ospredju vašega dogajanja, so: nova ljubezen, stara ljubezen, resnično poželenje, ljubezen med prijatelji, izgubljena ljubezen, ki vas ponovno obišče, odsotnost ljubezni. Tudi vaša intima bo dobila popolnoma nove razsežnosti in povsem nov pomen.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije