ZNANI V ZVEZDAH

Razkrivamo Galetovo prihodnost: Afere in razkritij še ni konec

Objavljeno 22. maj 2020 14.06 | Posodobljeno 22. maj 2020 14.57 | Piše: Mateja Blažič Zemljič
Ključne besede: Ivan Gale

Glede na vse mu ne bo zmanjkalo poguma, vztrajnosti in upornega duha, in kljub poskusom ga ne bodo utišali.

FOTO: Voranc Vogel
Ivan Gale je po ascendentu odločni, samozavestni, ponosni lev, Sonce je njegov vladar, ki je v dvojčkih, skupaj z Venero. Ta kombinacija poleg simpatičnosti skrbi za priljubljenost, inteligenco, iznajdljivost in komunikacijske veščine. Sta pa planeta vpeta v težavni T-kvadrat, ki kaže nenehna trenja med idealizmom in pravičnostjo, naivnostjo in zaupljivostjo ter padcem na realna tla. A ker je del te aspektne strukture ob Saturnu tudi Mars, se, tudi ko je na tleh in zvezanih rok, ne preda, ampak se bori naprej. Kvadrat je vezan prav na nejasnosti ob razpolaganju s tujim denarjem, prizadevanje za red, preglednost, upoštevanje pravil in zakonsko podprte rešitve na delovnem mestu, saj je Mars vladar 9. hiše prava, Saturn pa 6. hiše dela.

Zanimivo je, da je letos ta zgodba v njegovi karti aktivirana z vseh strani, saj je tr. Neptun nasproti vrha T-kvadrata in skupaj z njim tvori križ. Hkrati se je pr. ascendent pomaknil na vrh T-kvadrata, v konjunkcijo s Saturnom, kjer bo deloval vse leto, na enega od krakov pa decembra pade še sončni mrk. Vse to pomeni, da afera še zdaleč ni končana, da lahko sledijo nova razkritja, da mu vsaj še kakšno leto ne bo lahko, hkrati pa mora biti previden, saj je v sliko vključen Neptun, planet zavajanja, podtikanja, laži. Ne sme biti preveč zaupljiv, dvakrat naj vse preveri, hkrati pa bi bilo pametno, da tudi sam deluje čim bolj transparentno in je čim bolj realen.

image
Rojstna karta Ivana Galeta


Ščitita ga sicer Luna in Jupiter v 1. hiši, ki skrbita za srečo, optimizem in obilje. Da je človek, ki se pod pritiskom upre, kažejo najprej lotos, vezan na Merkur, planet komunikacije, Saturn in Mars, ki kažeta boj za red in pravičnost, in Uran, planet z revolucionarno noto. Slednji prinaša tudi nepotrpežljivost, impulzivnost, nepremišljenost in prenagljenost, kar je druga stvar, ki jo mora brzdati. Uran je namreč tudi del drugega T-kvadrata, ki se dotika ascendenta, severnega karmičnega vozla in Kirona, planetoida rane, bolečine, povezane s kariero in poslovnim okoljem. Uporništvo, potreba po osvoboditvi od vsega, kar se mu ne zdi prav, boj za napredek in družbena angažiranost bodo v ospredju še vse do jeseni 2021, saj je pr. Luna v vodnarju. Hkrati prihaja tr. Uran prihodnje poletje v 10. hišo, kar kaže, da zna na hitro zamenjati službo oz. se preusmeriti na drugo področje.

Pritiski se bodo namreč nadaljevali, in če se bo to jesen vračal na delovno mesto, naj ne pričakuje sprejema z odprtimi rokami. Vrhunec dogajanja bo decembra, ko lahko tudi v javnosti pričakujemo epilog afere in bo ponovno v ospredju. Takrat naj bo posebno previden, komu zaupa in kaj razkriva. Ovire in blokade se bodo nato kopičile še v začetku drugega leta, po aprilu pa se bodo počasi začele reševati in jasniti. Kljub temu lahko pričakuje turbulence in spremembe še nekaj časa, dokler se vsi planeti ne umaknejo iz križa. Glede na vse mu ne bo zmanjkalo poguma, vztrajnosti in upornega duha, in kljub poskusom ga ne bodo utišali.
 
Deli s prijatelji