FINANČNO OBILJE

Privlačite ga s spolno energijo

Objavljeno 04. marec 2020 19.00 | Posodobljeno 04. marec 2020 19.00 | Piše: Sonja Mušič

Kako do obilja na vseh področjih? Seveda lahko spreminjamo samo sebe in svoj pogled na situacije, ki se nam dogajajo. Nad tem imamo nadzor. V skladu s tem se nam spreminja počutje. To velja tudi za finančno obilje, ki je povezano s spolno energijo in vpliva na posameznika in privlači obilje. Saj veste, nič vam ne govorim, dokler ne poskusim sama in se obnese.

Finančno obilje je povezano s korensko čakro. Ženske imamo pretočno ali zablokirano, če imamo občutek varnosti ali nevarnosti. Varnost za nas pomeni tudi, da imamo zagotovilo, da smo varne z vidika financ, hrane, stroškov, saj moramo nagonsko poskrbeti za preživetje naših najdražjih. To sicer lahko dosežemo same, a se po navadi v partnerstvu pričakuje, da za varnost skrbi moški. Tako kot v davnih časih, ko so nabiralke čakale svoje lovce, da so domov prinesli hrano za družino. Nič drugače ni, samo oblika materiala se je v milijonih let spremenila.

Denar je moška energija. Če moški zagotavlja vso varnost svoji družini, je po navadi tudi spolno bolj aktiven. Moški mora imeti svoje življenje pod nadzorom, le tako je zadovoljen. Mora vedeti, kaj je njegov fokus, saj je stabilen na vseh področjih. Moški, ki so spolno preveč aktivni, ki jih spodbujajo samo pornografski filmi, ki imajo več žensk hkrati, ker to potrebujejo za svojo moško potrditev, so po navadi nezadovoljni s svojim poslanstvom.
Pretirana spolnost ali njeno pomanjkanje so znaki, da moški ni v svojem centru.
Ko ženska izgubi občutek varnosti,
se podira celoten sistem družine.


Ko ženska izgubi občutek varnosti, pa se podira celoten sistem družine, vzgoja otrok ni več na prvem mestu, saj mora prevzemati vlogo lovca. Takrat tudi spolnost šepa. Kot sem že pisala, pa je spolna energija nujno potrebna, saj si z zadovoljivo spolnostjo vračamo energijo, kreativnost in se zdravimo.

Kako privabimo obilje?

Preverjeno deluje, verjemite. Ko sem se učila o tem, sprva nisem verjela, da se to da. Pozneje sem o tem govorila s prijateljicami in dobila ogromno idej, kako one to počnejo in kako se ali se ne privabljanje obnese v njihovem življenju.

* Ob polni luni
Ob polni luni se na okensko polico, na mizo na terasi, kamorkoli, položi denarnico in čez noč naj jo polni ženska energija, s čimer dopuščamo, da v naše življenje pride obilje.

* Ček
Napišite si ček, koliko bi radi imeli denarja, vsak mesec ali vsak dan, poljubno. Prav tako zapišite, za kaj ga želite porabiti. Denar mora krožiti. S pisanjem sproščamo energijo in pošiljamo vibracije v vesolje. Lahko si v blok pišete, koliko se vam zdi, da ste danes zaslužili, tako za dobra dela, nasmeh, pomoč drugim ali ker ste spremenili vedenje do nekoga. Vse to morate ceniti. Težavo imamo ljudje, ker ne cenimo svojega truda ali ga omalovažujemo. Težavo imamo tudi, ker si postavljamo meje, koliko si zaslužimo. Večkrat menimo, da malo. Zato sanjajte in si dovolite verjeti.
Jaz osebno imam v denarnici zlati ček z znakom za neskončnost, pa verjemite, sam tudi imela težave s tem, koliko si zaslužim sanjati v svojem življenju.

* Razporeditev denarja
Za denarnico je najprimernejša barva rdeča. Zakaj? Rdeča je topla in pozitivna barva, povezana z našimi fizičnimi potrebami in voljo do preživetja. Izžareva trdno in močno energijo. Pomen rdeče barve je energija, strast in akcija. Spodbuja ambicije in odločnost. Kaže močno voljo, pogon in vztrajnost. Daje zaupanje tistim, ki so sramežljivi, plahi ali imajo premalo volje. Ker je barva fizičnega gibanja, v nas prebudi našo fizično življenjsko silo. Pogosto se uporablja za izražanje ljubezni, čeprav je veliko bolj povezana s spolno strastjo in poželenjem. Če smo obkroženi s preveč rdeče barve, lahko postanemo razdraženi, razburjeni in jezni. Če je je premalo, postanemo previdnejši, manipulativni in prestrašeni.
Pri denarju, predvsem bankovcih, poglejte in boste videli, da imajo vsi bankovci na zadnji strani mostove. Zato morajo biti vsi zloženi v isti smeri, da se prek mostov lahko pretaka energija.

* Manifestacija
Ko vas tare največ skrbi in stres, si vzemite čas zase in se umirite. Lahko meditirate. V mislih pa si ponavljajte, da ste odprti za vse pričakovane in nepričakovane prilive denarja in da ste varni.
Lahko mi verjamete ali ne, a odkar počnem vse to, moja denarnica še ni bila prazna. Ali je prišlo predčasno plačilo, sem kaj našla ali se je speljalo ravno prav.
Če moški zagotavlja vso varnost družini, je po navadi tudi spolno bolj aktiven.


Zato sem se odločila, da to podelim z vami.
Veste, na svetu je za vse vsega dovolj, res pa je, da smo v nenehnem strahu, da so časi stresni, in slišimo samo slabe novice. Zato je čas, da sami spremenite miselnost. To ne pomeni, da boste prejeli preveč vsega, prejeli boste toliko, kot lahko držite v dveh rokah, kot je treba za vzgajanje vaših vrednot, želja in počutja, da boste lahko v mirnem duhu napredovali po poti, ki vam je dana, in brezskrbno dosegali svoj življenjski namen.
Več idej še kdaj drugič ali na mojih delavnicah.
Srečno.
Stalna je samo sprememba.
 
Deli s prijatelji