ASTRO SUZY

Pripravite se, čaka nas burno leto 2023 in druga faza zlate dobe

Da pa boste bolj lahkotno pluli v skladu s kozmičnimi tokovi, vam Astro Suzy ponuja vsebine, ki vam bodo razkrivale nevidno, zamolčano, vas vodile do globljih spoznanj in opolnomočile.
Fotografija: Astro Suzy bo najboljši vodnik po tem burnem letu. FOTO: agsandrew, Getty Images
Odpri galerijo
Astro Suzy bo najboljši vodnik po tem burnem letu. FOTO: agsandrew, Getty Images

Pred nami je leto globalnih sprememb in Astro Suzy bo najboljši vodnik po tem burnem letu. Spremembe boste doživljali povsod, zato se jim ne upirajte, ker so nujne, da pride v vaše življenje tisto novo, kar si želite. Da pa boste bolj lahkotno pluli v skladu s kozmičnimi tokovi, vam Astro Suzy ponuja vsebine, ki vam bodo razkrivale nevidno, zamolčano, vas vodile do globljih spoznanj in opolnomočile. Prihaja namreč čas, ko bo padla tudi iluzija duhovnosti – treba jo bo predvsem živeti!

Pluton v vodnarju začenja obdobje osvobajanja in nastajanja novega človeštva, piše Shana Flogie, matrica bo razpadala, množično spodbujanje strahu pa ne bo več dosegalo svojega namena. Leto 2023 je most v obdobje rušenja sistemov, avtoritativnih voditeljev, osvobajanja, povezovanja ljudi za skupno dobro v letih 2024 in 2025, pravi tudi Suzy astrologinja Mateja Blažič Zemljič, ki je spisala letni horoskop za posamezna znamenja. Izračunate lahko tudi, kaj vam prinaša vaše osebno leto, numerologinja Lili Sorum pa obljublja, da se bo čustvena razburkanost umirila, saj bo leto 2023 leto spreminjanja kolektivne zavesti.

1. januarja se začenja druga faza zlate dobe in Bohinjsko jezero ima posebno mesto v odpiranju portalov, nam je svoje uvide zaupal bioenergetik Bojan Bone. Sicer pa so Nezemljani že med nami, pravi Marjan Ogorevc. Tudi Brigita Langerholc z nami širi svoja dragocena spoznanja. Ker energija postaja pomembnejša valuta, kot sta čas in denar, svetuje, da pazite, komu namenjate svojo. In predvsem začnite zaupati vase, poziva Maja Debevc, Katarina Marinč pa, naj začnemo živeti in ceniti najpreprostejše stvari v življenju. Če imaš pravi ključ, se ti odprejo vsa vrata, je le ena od modrosti Oskarja Kogoja, mojstra s čudežnimi rokami.

Astro Suzy piše o razstrupljanju, ponuja sladke in zdrave recepte, spisek knjig obveznega branja za te čase in vas vodi, da si z dlani napoveste prihodnost. Na svetu smo, da sejemo svetlobo, pravi Saša Lendero, ki vsak večer dela obračun s svojo vestjo in krasi naslovnico posebne izdaje Astro Suzy. Zagotovo jo boste večkrat prebirali, ker enkrat ne bo dovolj. 

Astro Suzy za 2023. FOTO: Suzy
Astro Suzy za 2023. FOTO: Suzy

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas