KAŽIPOT PLANETOV

Pretresale nas bodo skrb vzbujajoče novice o smrtnih žrtvah in finančnih posledicah krize

Objavljeno 24. april 2020 15.00 | Posodobljeno 24. april 2020 15.00 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Če se le da, se odmaknite od dogajanja in si poskusite vsaj malo privoščiti praznike oz. počitnice.

FOTO: Zdravkovic Getty Images/istockphoto
Čeprav nas bodo še vedno pretresale skrb vzbujajoče novice o smrtnih žrtvah in finančnih posledicah krize ter strahovi, povezani s tem, si lahko z zabavnimi in domiselnimi igrami, šaljivimi pogovori, druženjem prek spleta in čustveno bližino v družinskem krogu olajšamo pritiske. Tudi kuhali bomo še vedno preveč dobrega. V soboto in nedeljo se lahko pokažejo negativne gospodarske posledice, na plan pa lahko nepričakovano pride tudi kakšna koruptivna afera, povezana s služenjem na račun naivnih ljudi. Predvsem v nedeljo bo marsikomu pošteno zavrelo. V ponedeljek se bodo strasti pomirile, v torek pa smo lahko nekoliko bolj črnogledi in imamo občutek, da smo nemočni. Če se le da, se odmaknite od dogajanja in si poskusite vsaj malo privoščiti praznike oz. počitnice.
Petek, x. x.
Petek, 24. 4.
Zjutraj boste vstali z levo nogo, zato se zadržite in se ne prepirajte že pred zajtrkom. Okoli 13. ure vas bo vodil navdih. Bodite kreativni in ustvarite kaj za dušo. Pozno zvečer boste končno doumeli nekaj, kar vas žuli.

Sobota, 25. 4.
Novice vas bodo danes razjezile, predvsem vas bo motilo, da vajeti vašega življenja niso v vaših rokah. Raje kot da se brezplodno upirate, se zamotite s trdim delom doma, na vrtu, okoli hiše, pospravljajte …

Nedelja, 26. 4.
Pazite, da ne boste prehitri in nepazljivi, saj je povečana možnost nezgod in nepričakovanih preobratov. Na plan lahko pride nova politična afera. Popoldne se posvetite partnerju, ljubezen je v zraku.

Ponedeljek, 27. 4.
Merkur v biku bo malce umiril našo retoriko, vse bomo raje dvakrat premislili kot nespametno bleknili. Poskusite si narediti čim bolj zabaven dan, saj je Luna do večera v navihanih in radoživih dvojčkih.

Torek, 28. 4.
Čustveno bomo občutljivi, saj je Luna v raku, hkrati pa nam prav danes lahko pridejo do živega strahovi, črne misli in panika. Ne pustite se jim, raje izkoristite čas pred kosilom za dolg sprehod.

Sreda, 29. 4.
Prijetnejši dan z Luno v levu nam bo prinesel več volje, energije in odločnosti. Že zjutraj se nam lahko utrne kakšna odlična ideja in zanosno bomo napredovali in sledili svojim ciljem. Zvečer nam lahko nekdo nasprotuje.

Hiter in nemiren dan, zlasti v prometu, zato hitite počasi ter dvakrat premislite, da se ne zagovorite po nepotrebnem. Jutro bo turobno, od poldneva dalje pa nas čakajo ovire. Pazite nase, povečana je možnost nezgod.
Deli s prijatelji