NEVARNA

Prekletstvo Beverly Hillsa 90210

Objavljeno 10. marec 2019 12.36 | Posodobljeno 10. marec 2019 12.36 | Piše: A. J.

Nevarna nadaljevanka.

Visi nad igralci Beverly Hillsa 90210 temna sila?
Ena najbolj priljubljenih serij devetdesetih let, Beverly Hills 90210, se vrača na male zaslone in v njej bo zaigrala večina prvotnih igralcev, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green in Tori Spelling, ne pa tudi Luke Perry in Shannen Doherty.

V teh dneh nas je doletela žalostna vest, da je za posledicami možganske kapi v 53. letu starosti umrl najbolj seksi moški član ekipe, nekdanji ljubljenec najstnic Perry.

image
Shannen Doherty je v televizijski oddaji v solzah razkrila, da jo je rak na dojki oropal materinstva.

Njegova smrt je znova sprožila govorice o prekletstvu priljubljene nadaljevanke – številne glavne igralce so namreč v preteklosti doletele različne nesreče. Jennie Garth, ki je igrala Kelly, je imela hude duševne težave, za seboj ima kar tri propadle zakone.

image
FayesVision/WENN.com Pokojni Luke Perry in Jason Priestley, ki bi že pred leti skoraj umrl v avtomobilski nesreči.

Tori Spelling je doživela finančni zlom, se iznakazila s preveč plastičnimi operacijami, problematičen zakon pa jo je pripeljal do živčnega zloma. Gabrielle Carteris, ki je igrala Andreo, se je leta 2006 med snemanjem filma v Vancouvru poškodovala, zaradi česar ima delno paraliziran obraz. Shannen Doherty se od leta 2015 bori z rakom dojke, Jason Priestley pa je dobil težke poškodbe po trku v steno med sodelovanjem na avtomobilistični dirki.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji