ZNANI Z VOZIČKOM

Predani slavni očetje (FOTO)

Znani vozičkarji.
Fotografija: Filmski 007 Daniel Craig najmlajšo hčerko vozi po ulicah filmske meke.
Odpri galerijo
Filmski 007 Daniel Craig najmlajšo hčerko vozi po ulicah filmske meke.

Časi, ko smo z vozički na ulicah srečevali predvsem mame, so na srečo že zdavnaj minili: danes večina očetov z veseljem prevzame ta del skrbi za otroka in tako mamam omogoči, da imajo tudi one nekaj časa zase. Tako se z otroki še bolj povežejo, za malčke pa so potepanja z očetom, ki navadno vključujejo več pustolovščin kot tista z mamo, čisto veselje.

Hanovrski princ Christian se s svojima dvojčkoma sprehaja po Madridu.

 

 
Hanovrski princ Christian se s svojima dvojčkoma sprehaja po Madridu.    

Nič čudnega torej, da se tudi slavni in bogati še kako radi lotijo te naloge. Zadnje čase lahko na ulici z vozički pogosto srečujemo igralca Macaulayja Culkina, ki se po Los Angelesu potepa s prvorojencem Dakoto (fantek je dobil ime po zvezdnikovi pokojni sestri) ter zvezdnika sage o Jamesu Bondu Daniela Craiga in njegovo najmlajšo hčerko, katere ime s partnerico Rachel Weisz skrbno skrivata, a ga je lani nespretno razkrila Danielova starejša hči.

Deklici je menda ime Grace, česar zakonca nikoli nista niti potrdila niti ovrgla. V vozičkarja se je prelevil tudi predstavnik ene najbogatejših kraljevih hiš, hanovrski princ Christian, in sicer super očeta, ki v vozičku prevaža živahna dvojčka Nicolása in Sofío, ki sta na svet prijokala julija 2020. Znane vozičkarje na njihovih sprehodih z otroki seveda pridno lovijo paparaci.

Macaulay Culkin s sinom Dakoto
Macaulay Culkin s sinom Dakoto

Mi nimamo čisto nič proti, saj je pogled nanje prav očarljiv, morda pa bo za kakega očka, ki bo po naključju pokukal med strani naše revije, tudi spodbuden.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije