POLETNA SUZY

POSEBNA POLETNA IZDAJA REVIJE SUZY

64 strani zanimivega poletnega branja skupaj s slikovnimi križankami in ljubezenskim horoskopom.
Fotografija: FOTO: Poletna Suzy
Odpri galerijo
FOTO: Poletna Suzy

»Julij je naš mesec, saj komaj čakamo, da se odpravimo na morje in odklopimo misli. Za nami je namreč prelomno leto, ko smo zaželi pisati novo zgodbo, prepojeno z razumevanjem in ljubeznijo,« pravi Renata Bohinc.

Z njeno družinsko zgodbo začenjamo Poletno Suzy, ki bo s svojo vsebino poskušala ujeti ritem letošnjega poletja, ki bo v marsičem posebno. Bo namesto bikinija na plažah kraljeval trikini, letošnji modni hit? Zagotovo pa se bodo dogajale poletne romance, ki se jih nekateri znani Slovenci še danes radi spominjajo.

Poletna Suzy objavlja tudi razgaljene fotografije junaka resničnostnih šovov Franka Bajca, ki bodo burile domišljijo marsikatere bralke. Morda vam bo v pomoč ljubezenski horoskop, da se boste lažje uravnali z energijo retrogradnih planetov in mrkov. Poletje bo namreč najpomembnejši čas leta, saj nas že jeseni čaka epilog na vseh ravneh.

Da boste bolj sproščeno uživali sončno energijo, smo zbrali najnovejše ugotovitve o sončnih kremah, ki so lahko tudi nevarne. Sprostite pa se lahko tudi z reševanjem križank.

V Poletni Suzy vas čaka 30 strani sudokuja in slikovnih križank, lahko pa si tudi izračunate, kaj je vaše poslanstvo in kje v vašem imenu in priimku se skriva strast do življenja.

Naj vam Suzy polepša poletne dni!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije