ASTRO SUZY

Posebna izdaja revije SUZY

Kaj nam prinaša leto 2021? Kako se nam bo spremenilo življenje? Vse to in še več si lahko preberete v posebni izdaji revije Suzy.
Fotografija: Astro Suzy
Odpri galerijo
Astro Suzy

Kako preroška je bila lanska ASTRO Suzy! Ko še nihče ni slutil, kaj nas v resnici čaka, smo zapisali, da se rojeva nova doba, ki bo naša življenja pognala v povsem nove smeri in dimenzije. In zdaj je pred nami leto preloma, ko nič ne bo več, kot je bilo. Ko bo svet, kakršnega poznamo, umiral. Ključ do uspeha bo le jasno zastavljen cilj in fokus, je v svoji napovedi zapisala Shana Flogie, ki krasi naslovnico.



Tudi to, kaj se bo zgodilo z virusom in kako se nam bo spremenilo življenje, razkrivamo. Prebili bomo zvočni zid lastnih omejitev, pa pravi numerologinja Lili Sorum. Z njeno pomočjo si lahko tudi izračunate, kako ste pripravljeni na nepredvidljivo leto 2021.

A naj vas prihodnost ne straši. Bioterapevt in vitez zlate dobe Bojan Bone je zelo konkreten v svojih napovedih: Nič več ne bo, kot je bilo – v zlati dobi bo veliko bolje. Kljub vsemu pa bodimo previdni in se držimo tradicionalnih vrednot in zdrave pameti, saj nam bodo pod pretvezo reševanja ene težave vsiljevali tudi druge stvari, nam je v odličnem intervjuju svetoval kvantni fizik, psiholog in raziskovalec ezoterike dr. Yuri Yatsko, ki je prepričan, da to ni le epidemija virusa, pač pa tudi epidemija norosti.

Nekaj konkretnih navodil, kako se spopadati s stresom in spremembami, podaja olimpijka in osebna coachinja Brigita Langerholc, Maja Debevc je napisala zelo preprost recept za srečo, odmisliti moramo le navezavo na druge in okolje. Kako preobraziti svoj ego, govori slavni urbani menih Jay Shetty, pišemo o hrani in okusih, s katerimi lahko uravnovešamo čustva, kako se naravnati na vibracijo obilja in s katerimi kristali se je dobro oborožiti za dvig optimizma in pri samozdravljenju. Sicer pa v zanimivem pogovoru glasbenica in psihologinja Katarina Habe napoveduje, da se odpirajo kanali, ko bomo znali zdraviti sami sebe.



Naj bo posebna izdaja ASTRO Suzy vaš vodnik v harmonično in lepše življenje v letu 2021.
 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije