Predstavitvena informacija

Posebna izdaja revije Suzy

Kaj nam prinaša leto 2022? Kako se nam bo spremenilo življenje? Vse to in še več si lahko preberete v posebni izdaji revije Suzy.
Fotografija: FOTO: Delo
Odpri galerijo
FOTO: Delo

Tako napornega konca leta že dolgo ni bilo! Po 15. decembru bo malo lažje, potem pa prihaja leto preloma, ko se bo svet začel aktivno spreminjati na vseh področjih. Po starem ne bo šlo več. Prav zato smo se letošnje Astro Suzy lotili še posebno z občutkom. Naj bo vaš najboljši vodnik po energijah leta 2022. Zelo pomembno bo namreč, da ostajate v svetlobi in odločno stojite v svojem centru, zato smo pripravili vsebine, ki vam bodo v pomoč, da boste lažje preživeli vse, kar nas čaka, in uspešneje nastavljali jadra energijam novih časov.

To ni konec, to je začetek vstajenja, napoveduje Shana Flogie. Še posebno nas opozarja na april. Tudi numerologinja Lili Sorum pravi, da odpiramo vrata popolnoma drugačnim energijam in vstopamo v drugačno realnost z izzivi, ki so morda najtežji. Seveda si lahko izračunate, kateri bodo vaši. Ekskluzivno smo se pogovarjali s Sadhgurujem, duhovnim govorcem, mistikom in borcem za boljši planet, ki govori tudi o zlati dobi. Ta bo nastopila takrat, ko se bomo vsi potrudili za skupno dobro. Treba se je namreč povezovati, sodelovati in se premakniti od kompulzivnega v stanje zavestnega ravnanja, če želimo preživeti. Šamane smo vprašali, kaj je tema in kako izstopiti iz matrice, ki nas drži vpete v sistem, ki razpada. Maja Debevc, Dobra vila Maja, piše o pomembnosti čustev in kako nam nihče nič ne more, če mi sami tega ne dovolimo. Katarina Marinč, multiterapevtka in učiteljica kundalini joge, pa razkriva tehnike zdravljenja s svetlobo, ki prežene temo v našem telesu. Tudi dihanje vam lahko spremeni življenje, morda pa bodo tudi vas navdušile inovacije za dvig vibracije, ki vam jih predstavljamo in predlagamo v pomoč. Tudi s pitjem energijsko bogate vode si lahko pomagamo v procesu zdravljenja, po posebnih vodnih izvirih pa nas vodi radiestezist Jože Munih.

Naj bo posebna izdaja Astro Suzy vaš vodnik v harmonično življenje v letu 2022.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije