SKRIVNOST MATJAŽA JELENA

Pevec skupine Šank Rock skrbi za svoje zdravje: »Sem dobro vzdrževan« (Suzy)

Matjaž Jelen trenira vsaj dva- do trikrat tedensko, kombinira boks in fitnes, odvisno od letnega časa. Pozimi veliko smuča, kolikor mu čas dopušča, poleti je dosti na motorju.
Fotografija: Rocker je v odlični kondiciji. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Rocker je v odlični kondiciji. FOTO: Jože Suhadolnik

Pevec Matjaž Jelen je že desetletja sinonim za številne uspešnice velenjske zasedbe Šank Rock. Občinstvo vedno znova navdušijo z igranjem uspešnic Metulj, Pravljica o mavričnih ljudeh, Hvala in številnih drugih, ob katerih so se mnogi zaljubljali. Glasbeniki dobro kljubujejo vplivom časa, vendar dober nastop ni samoumeven.

»Čeprav smo že tako dolgo aktivni, smo v dobri kondiciji, za katero je treba delati, saj ni samoumevna. Treba je vzdrževati tako fizično kot psihično kondicijo, je pa res, da s fizično pridobiš tudi psihično. Ne moreš biti trden človek, če ne narediš ničesar za svoje telo,« pravi Matjaž, ki trenira vsaj dva- do trikrat tedensko, kombinira boks in fitnes, odvisno od letnega časa.

Pozimi veliko smuča, kolikor mu čas dopušča, poleti je dosti na motorju, to pa zahteva določeno pripravljenost. »Sem dobro vzdrževan. A lahko bi bil še bolj,« pomežikne.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije