CANNES 2021

Parada zvezdniške elegance (FOTO)

Francoski Cannes je na rdečo preprogo privabil številna znana zvezdniška imena.
Fotografija: Bella Hadid je šokirala z razgaljenimi prsmi.
Odpri galerijo
Bella Hadid je šokirala z razgaljenimi prsmi.

Po žalostnem letu 2020, ko je zaradi epidemije odpadlo vse družabno dogajanje, je v teh dneh znova zaživel eden najprestižnejših filmskih festivalov na svetu.
Andie MacDowell navdušuje z naravnim videzom.
Andie MacDowell navdušuje z naravnim videzom.

Francoski Cannes je na rdečo preprogo privabil številna znana zvezdniška imena iz filmskega sveta, manekenke, predstavnike medijev, filmske sladokusce ter družabne leve in levinje, ki so končno dobili priložnost, da se lahko v vsem svojem blišču sprehodijo po rdeči preprogi mondenega letoviškega mesta na Azurni obali.

Ena od zvezdnic, ki so med sprehodom po rdeči preprogi vzbudile še posebno veliko pozornosti, je bila 60-letna igralka Andie MacDowell – vtisa ni naredila toliko z elegantno večerno opravo kot z nepobarvanimi lasmi. Oboževalci so se strinjali, da je njena sivina nadvse šarmantna in da ji odlično pristaja. Veliko navdušenje je požela tudi novinka med igralkami, 30-letna Dylan Frances Penn.
Tilda Swinton je prišla s hčerko Honor.
Tilda Swinton je prišla s hčerko Honor.

Ne le ponosni oče Sean Penn, tudi kritiki so menili, da je v svoji prvi večji vlogi v filmu Flag Day naravnost odlična. Nič čudnega, saj je igralka tudi njena mama Robin Wright. Nekaj prahu je v družbi hčerke na rdeči preprogi dvignila tudi boemska Tilda Swinton. Šestdesetletnica je prišla na premiero filma The Souvenir – Part II s 30-letno Honor Swinton Byrne, eno od dvojčic, ki ju ima s škotskim umetnikom Johnom Byrnom. Par je tudi po razhodu še naprej živel skupaj, razselila pa se nista, niti ko je igralka našla novo ljubezen, 18 let mlajšega Sandra Koppa.

V množici razkošnih večernih oprav je najbolj izstopala manekenka Bella Hadid. Na premiero filma Tre piani je prišla v črni oprijeti obleki z izrezom, ki je kazal prsi, in zlati ogrlici v obliki pljuč, s katero je nekoliko zakrila goloto. Za eno najbolj elegantnih gostij je obveljala Bellina stanovska kolegica Candice Swanepoel. Dih je jemala v beli obleki s podpisom italijanske modne znamke Etro. Canski festival se bo zaključil jutri.
Po mnenju modnih sladokuscev je bila ena najbolj elegantnih gostij <strong>Candice Swanepoel</strong>.
Po mnenju modnih sladokuscev je bila ena najbolj elegantnih gostij Candice Swanepoel.

Sean Penn je ponosno razkazoval hčerko Dylan.
Sean Penn je ponosno razkazoval hčerko Dylan.

Bella Hadid je šokirala z razgaljenimi prsmi.
Bella Hadid je šokirala z razgaljenimi prsmi.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas