MASTERCHEFOVEC

Odstranili so mu več kot tri kilograme kože

Objavljeno 01. januar 2020 10.59 | Posodobljeno 01. januar 2020 11.09 | Piše: P. P.

Presrečni Gašper Kramar.

Gašper s svojim estetskim kirurgom.
Neverjetni frizer in nekdanji masterchefovec Gašper Kramar, ki je v dobrem letu shujšal za kar 100 kilogramov, je končno dočakal težko pričakovano odstranitev odvečne kože. Estetski kirurg Miran Križančič mu je v ptujski bolnišnici med peturnim operativnim posegom s trebuha odstranil kar 3,5 kilograma odvečne kože.
Zmogel bom tudi to.


Gašper je bil že v petek v domači oskrbi, široko nasmejan, čeprav takšen poseg ni mačji kašelj. »Glede na moje zadnje čase zelo aktivno življenje se počutim nekoristnega, saj moram ležati, ampak bom zmogel tudi to,« je povedal, ko smo se slišali med vikendom. Prvi korak je storjen, njegov nasmeh pa še širši, kot je bil zadnje leto. Seveda pa še ni povsem zadovoljen, saj je napovedal, da ne bo nehal klesati samega sebe in trdo delati v telovadnici, dokler ne bo njegovega trebuha krasil tako opevani šestorček mišic.
image
V vsej svoji nekdanji veličini. FOTO: POP TV

»Čez čas sledi še druga operacija, perfekcionist, kot sem, seveda želim priti do zastavljenega cilja,« nam je potrdil Gašper, ki ima tudi novo pričesko, brade pa si je pustil le za strnišče. 
Povezane vsebine
Deli s prijatelji