Numerologija: odnosi so naše ogledalo

Šele ko nas nekdo ujezi, prizadene in ko se zdi, da se nam je zgodila krivica, vidimo svoj pristni odziv, ki ga sicer ne bi. Leto 2020 je posebno. Medsebojni odnosi, način komuniciranja ter povezovanja bodo zaradi močnega vpliva števila 2 v letnici zelo v ospredju, februarja pa še toliko bolj!
Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Tu smo, da bi rasli, se učili in razvijali. Največkrat se učimo ravno znotraj odnosov z osebami, ki so nam najbolj ljube. To je seveda logično, saj se našega srca in duše lahko dotaknejo le tisti najbolj posebni. Včasih, kako ironično, se naučimo sebe ljubiti šele, ko nas drugi ne.

Kako lahko numerologija pomaga?
Razumevanje naših osebnih potreb in mehanizmov delovanja pomaga razlikovati zrnje od plevela. Tako znamo bolj kakovostno izbirati ljudi, s katerimi se družimo, ustvarjamo in sodelujemo, ter bolj razumemo sebe. Numerologija uporablja pet osebnih numeroloških števil, ki jih izračuna iz imena in priimka ter rojstnega datuma. Kadar nas zanimajo odnosi, se najbolj posvetimo številu duše.

Število duše 1
Izrazito neodločne in počasne osebe vas iritirajo. Učite se potrpežljivosti in sprejemanja drugačnosti. Ohranjajte spoštljivo komunikacijo tudi z osebami, ki jih dojemate kot nesamostojne, nesposobne ali nespametne.
KAKŠEN PARTNER BI VAS OSREČIL?
Potrebujete močno osebo. Ne potrebujete nekoga, ki potrebuje navodila, kako se zjutraj obleči. Če ste v takem odnosu, povejte: ali ga nemara ne vodi ego in (lažen) občutek superiornosti?
KAKŠEN PARTNER STE?
Romantika vam je pomembna, a le ko osebo občudujete in ko dosega vaša merila. Pričakujete, da bo druga oseba enako aktivna kot vi, ne pa dodatna prtljaga.
Število duše 2
Grobe besede najljubših oseb vas globoko prizadenejo. Raje delujete v paru kot sami. Pomembno je, da se ne povozite, da bi ugodili drugim. Najpomembnejša lekcija vaših odnosov je razlikovanje med prilagoditi se in podrediti se.
KAKŠEN PARTNER BI VAS OSREČIL?
Izpopolnjeval bi vas nekdo, ki deli svoja čustva in življenje v pravem pomenu te besede. Pazite, da ne naletite na ljudi, ki od vas pričakujejo, da jih pravzaprav ubogate.
KAKŠEN PARTNER STE?
Vse bi naredili za partnerjevo srečo. Zelo pomembno je, da se ne podredite svoji drugi polovici. Dolgoročno boste tako pravzaprav izgubili sebe.
Število duše 3
Ste človek, ki ne razume zlobe, zato vas agresija hudo prizadene. Najbolj uživate, ko okolico nasmejite, napolnite z navdušenjem in zagonom. A ne podpirajte drugih toliko, da za sebe nimate več moči.
KAKŠEN PARTNER BI VAS OSREČIL?
Potrebujete osebo, ki zna uživati v izkušnji življenja ter je podobno vesela, norčava in ustvarjalna. Tisti, ki trdijo, da ste otročji in preveč neresni, niso za vas.
KAKŠEN PARTNER STE?
Ste največji oboževalec tistega, ki ga ljubite. A tudi spogledljivi. Mnogokrat se zgodi, da se vaša prijaznost dojema kot flirt. Pazite, na kakšen način komu izkazujete svojo pozornost.
Število duše 4
Za vas je najbolj pomemben občutek varnosti, ki ga včasih najdete v ponavljajočih se dejanjih, zato bi lahko vztrajali z nekom, ki vas vedno znova razočara. Vse, kar je stalnica in pričakovano, ni nujno varno.
KAKŠEN PARTNER BI VAS OSREČIL?
Osrečila bi vas zanesljiva oseba, ki razume vašo potrebo po varnosti in kontroli. Nekdo, ki spoštuje tradicionalne vrednote, je marljiv in delaven, vas bo očaral.
KAKŠEN PARTNER STE?
Niste radi pocukrani, zato raje izberete uporabno darilo kot kup osladnih srčkov, plišastih igrač itd. Najraje se ne izpostavljate in počakate, da drugi naredi prvi korak.
Število duše 5
Spontani in občutljivi ste za vse, kar dolgoročno preveč obvezuje. Če nekaj znotraj vas ne prebuja strasti, se tega ne lotevajte – pa naj gre za romantičen odnos ali kuhanje kosila.
KAKŠEN PARTNER BI VAS OSREČIL?
Osrečila bi vas podobno svobodomiselna oseba. Privlačijo vas eksotični ljudje ali vsaj na neki način drugačni od vas. Potrebujete spontano, aktivno osebo z dobrim smislom za humor.
KAKŠEN PARTNER STE?
Ste pod močnim vplivom spolne energije. Osebe, ki potrebujejo veliko pozornosti, lahko ob vaši potrebi po dinamiki in svobodi trpijo, saj jo dojemajo kot zavrnitev njih in njihove ljubezni do vas.
Število duše 6
Vaš največji izziv je ljubezen do sebe. Postavljeni boste v situacije, v katerih se boste učili reči ne vam ljubim osebah. To je za vas še posebno težko, saj to doživljate kot odsotnost ljubezni. A ljubezen ni ugajanje na vse načine.
KAKŠEN PARTNER BI VAS OSREČIL?
Romantična, predana in družinska oseba, ki si želi otrok, romantike ter druženja je kot nalašč za vas, saj potrebujete bližino in čustva.
KAKŠEN PARTNER STE?
Nepopravljivi romantik. Vaša ljubezen je globoka, ne glede na vrsto obveze, ki si jo delite s svojim izvoljencem – je to še simpatija ali sta že poročena.
Število duše 7
Svojega srca ne podarjate na dlani. Zaupate le izbranim. Svoja čustva in vedenje imate v vsakem trenutku pod kontrolo, zato se lahko zdite za okolico preveč resni.
KAKŠEN PARTNER BI VAS OSREČIL?
Očarala vas bi čustveno in duhovno zrela oseba, zato je mogoče, da vas privlačijo starejši, ki izžarevajo modrost. Najbolj cenite resnico in korektnost.
KAKŠEN PARTNER STE?
Potrebujete zaupanje in intimo, da se resnično odprete izbrancu. Zavedajte se, da ste res skorajda sposobni brati njihove misli in čustva, oni pa vaših nikakor ne. Spregovorite o tem, kako čutite (čim pogosteje).
Število duše 8
Številni numerologi trdijo, da težko razumete čustva drugih, zato raje govorite o poslu kot o čustvenih temah. Želite si počutiti se pomembne, ne le doma, ampak vsepovsod. Občutek nadvlade je mamljiv in prinaša veliko izzivov na področju odnosov.
KAKŠEN PARTNER BI VAS OSREČIL?
Potrebujete močnega, sposobnega in izjemno organiziranega partnerja, ki je kos vašim ambicijam in, no, iskreno, vam.
KAKŠEN PARTNER STE?
Dovolite opozorilo: vaš partner ni tu zato, da poskrbi za vas. Včasih se to zgodi pri moških: kar nekako logično je, da ženska zanj poskrbi, kot bi bila pri njem zaposlena, ne kot njegova ljubezen.
Število duše 9
Hrepenite po pomoči drugim, a ob tem ne pozabite na sebe! Vaša prisotnost je resnično mehka in zdravilna, a le kadar znate biti takšni tudi do sebe.
KAKŠEN PARTNER BI VAS OSREČIL?
Ne vztrajajte v do vas zaničljivih odnosih, ker menite, da lahko tej osebi pomagate. Niste se rodili, da bi vašemu partnerju pomagali pri preporodu. Tu ste, da bi se z osebo, ki jo ljubite, dopolnjevali in skupaj delali dobro.
KAKŠEN PARTNER STE?
Ste romantični in predani. Prikupno zmedeni, ko vas nekdo očara. Nič ni narobe, ko ob sveži zaljubljenosti nekoliko izgubite glavo. Pomembno je, da se jo potrudite znova najti.

Odnosi so ključni del našega življenja. Pravijo, da je bolje biti sam kot v slabi družbi. Najbolj pomemben odnos ter EDINI, ki ga gojimo vse življenje, pa je odnos, ki ga imamo sami s seboj. Zato bodite v vsakem trenutku ljubeči tudi do sebe!
Lili Sorum, avtorica, numerologinja,
svetovalka in motivacijski coach
Za osebno analizo ali svetovanje www.lili-sorum.com

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije