BIVŠA MISS

Nives Orešnik: Nič se ne bom sekirala!

Prijateljice so jo potolažile, da trideseta leta niso nič drugačna od dvajsetih.
Fotografija: Prijateljice so jo potolažile, da trideseta leta niso nič drugačna od dvajsetih.
Odpri galerijo
Prijateljice so jo potolažile, da trideseta leta niso nič drugačna od dvajsetih.

Nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik bo v prihodnjih dneh praznovala okroglih trideset let, ob tem jubileju pa poudarja, da smo ženske velikokrat brez razloga obremenjene z leti in s staranjem.


»V zadnjem mesecu, ko se moja tridesetka hitro približuje, sem se tudi sama vprašala, ali bi se morala začeti sekirati, ali me morda čakajo šale na račun ljudi, ki so vstopili v trideseta leta, ali me bodo ljudje začeli spraševati, kdaj bom imela otroke, in ali nisem za določene stvari že prestara,« je iskrena Nives, ki pa ob takšnih mislih hitro zamahne z roko in se nasmeji.

»Potem pa se ujamem, da s takšnim razmišljanjem samo izgubljam čas in da bi lahko namesto tega počela kaj zabavnega, uživala v naravi, naredila kaj ustvarjalnega, kaj dobrega skuhala in pojedla, poklicala mamo in jo vprašala, kako se ima, objela partnerja. Raje uživam v trenutku, čas prehitro beži!« pravi Nives, ki se pošali, da bolečin v križu še nima, o podmladku še ne razmišlja, ima pa svoje podjetje in kakšen siv pramen las. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije