NAGRADNA IGRA

Ni še konec daril!

Tudi letos smo skupaj z znanimi obrazi pripravili posebno novoletno nagradno igro, v kateri ne manjka mamljivih nagrad.
Fotografija: Življenjski nasveti

Avtor najbolj prodajane uspešnice leta 2020 Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke Aljoša Bagola ljubiteljem dobrega čtiva podarja dva izvoda knjige z naslovom Srečo, prosim, ki je prejšnji mesec izšla pri Mladinski knjigi.
Odpri galerijo
Življenjski nasveti Avtor najbolj prodajane uspešnice leta 2020 Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke Aljoša Bagola ljubiteljem dobrega čtiva podarja dva izvoda knjige z naslovom Srečo, prosim, ki je prejšnji mesec izšla pri Mladinski knjigi.

Drage bralke, cenjeni bralci! Tudi letos smo skupaj z znanimi obrazi pripravili posebno novoletno nagradno igro, v kateri ne manjka mamljivih nagrad.

Ker ste naš največji navdih ravno vi, zaradi vas se namreč iz tedna v teden trudimo z zabavnimi, navdihujočimi in ekskluzivnimi zgodbami, nam na kratko zaupajte, na kateri svoj dosežek iz leta 2021 ste najbolj ponosni. Svoj odgovor pošljite do 10. januarja na naslov Suzy, Likozarjeva 1, 1000 Ljubljana ali elektronski naslov suzy@slovenskenovice.si.

Da ne pozabim ...

Za organiziran vstop v leto 2022 bo poskrbela Špela Grošelj s svojim interaktivnim rokovnikom Amazin'22, ki je drugačen od vseh planerjev, ki ste jih kdaj videli.
Da ne pozabim ... Za organiziran vstop v leto 2022 bo poskrbela Špela Grošelj s svojim interaktivnim rokovnikom Amazin'22, ki je drugačen od vseh planerjev, ki ste jih kdaj videli.

e24e1f6f-df22-4ea7-a1d8-18060722f183_large_1.jpg
e24e1f6f-df22-4ea7-a1d8-18060722f183_large_1.jpg

Čaroben in praktičen

Lepa afna bo nekoga razveselila s planerjem Čarobnica, ki bo v letu 2022 nepogrešljiv spremljevalec vsake čarobne ženske. Ni le lep, temveč tudi praktičen, saj ima žepek, v katerega lahko pospravite položnice, denar, kartico in še kaj.
Čaroben in praktičen Lepa afna bo nekoga razveselila s planerjem Čarobnica, ki bo v letu 2022 nepogrešljiv spremljevalec vsake čarobne ženske. Ni le lep, temveč tudi praktičen, saj ima žepek, v katerega lahko pospravite položnice, denar, kartico in še kaj.

Naj diši!

Natalija Verboten je v sivko zaljubljena že dolgo. Še posebno obožuje dišeče sveče, zato srečnici ali srečniku poklanja takšno, ki bo vaš dom odišavila v trenutku.
Naj diši! Natalija Verboten je v sivko zaljubljena že dolgo. Še posebno obožuje dišeče sveče, zato srečnici ali srečniku poklanja takšno, ki bo vaš dom odišavila v trenutku.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije