PAULA ABDUL

Nepozaben večer v družbi velike zvezdnice

Izjemna Nika Kljun.
Fotografija: Nika in Paula sta odlični prijateljici.
Odpri galerijo
Nika in Paula sta odlični prijateljici.

Svetovno priznana koreografinja in plesalka Nika Kljun je ime, ki ga v plesnem svetu poznajo vsi. Kako zelo je priljubljena čez lužo, dokazuje dejstvo, da je pred dvema letoma za zvezdnico Paulo Abdul sestavila koreografijo za nastop na podelitvi glasbenih nagrad Billboard v Las Vegasu.

Devetinpetdesetletnica navdušenja nad našo plesalko ni mogla skriti, med drugim je dejala, da je bilo sodelovanje z Niko nekaj najboljšega, kar se ji je zgodilo v karieri. Po skupnem projektu sta ostali v stikih, pred kratkim pa je Paula Niko povabilo na predstavo umetniškega festivala v Kaliforniji, kar je Nika opisala kot izjemno izkušnjo. »To je bila neverjetna predstava na čudovitem prizorišču. V čast mi je bilo, da sem bila med ljudmi, ki resnično cenijo moč in pomen umetnosti. Hvaležna sem Pauli, da me je povabila, saj sem lahko uživala v novih dimenzijah in neverjetni energiji,« je priznala.

V zaodrju je spoznala nastopajoče, med katerimi so bili prostovoljci, ki si želijo spodbuditi mlade za umetnost in kulturo, kar je našo plesalko navdušilo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije