PLESNA UČITELJICA

Nekdanja misica je imela prav posebna učenca

Janja Zupan uživa.
Fotografija: Janja, na fotografiji z možem Igorjem Galičem, je poskrbela, da sta Škrabčeva še bolj blestela na dunajskem plesu.
Odpri galerijo
Janja, na fotografiji z možem Igorjem Galičem, je poskrbela, da sta Škrabčeva še bolj blestela na dunajskem plesu.

Miss Slovenije leta 1994 Janja Zupan je danes, pri 44 letih, še vedno videti izvrstno, nedvomno tudi zato, ker pri svojem delu zelo uživa. Odkar je pred petimi leti odprla svojo plesno šolo v Sunny centru, je še bolj zadovoljna, saj je sama svoja šefica. Pred kratkim pa je imela prav posebna učenca – zakonca Škrabec.
Sonja in Janez<strong> </strong>sta stara znanca družabnih prireditev.
Sonja in Janez sta stara znanca družabnih prireditev.

Janez in Sonja sta stara znanca družabnih prireditev in plesišč, a se kljub temu še vedno rada izpopolnjujeta tudi na tem področju. »Rikov pomemben poslovni partner, vodilni predstavnik enega največjih inženirskih podjetij na svetu, naju je povabil na znameniti Techniker Cercle Bal na Dunaju. S soprogo sva se počaščena udeležila tega pomembnega in uglednega druženja v prelepi dunajski koncertni dvorani Musikverein in prej še malo potrenirala. Na plesnih vajah pri Janji Zupan nisva uživala le v imenitni družbi, temveč tudi na plesnemu parketu,« nam je zaupal Janez. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije