NAPOVED ZA AVGUST

Ne pustite se zmesti, zato poglejte v ozadje!

Objavljeno 31. julij 2020 15.00 | Posodobljeno 31. julij 2020 13.05 | Piše: Shana Flogie, www.mychi.si
Ključne besede: napoved

To poletje se boste ukvarjali s financami, lastno vrednostjo in statusnimi vprašanji. To je najpomembnejši čas tega leta, saj bo čas zdravljenja, odprla se bodo vprašanja, kako pristopiti drugače, na nov način k reševanju trenutnih družbenih težav. Fokus bo usmerjen v politične, finančne in gospodarske razmere. Ta čas je lahko razburljivo obdobje novega zavedanja o tem, kako se ukvarjamo z omejitvami in ukrepi, ki pa nas vsekakor bolj ovirajo kot motivirajo. No, slika bo zelo jasna v drugi polovici poletja in epilog pričakujmo jeseni.

 FOTO: Gettyimages
V avgustu bodo maske padle, tako vaše lastne kot družbene. Vladavina obešenca vas bo pripeljala do soočanja s sabo, situacijo, odnosi in življenjem. Obešenec predstavlja vdajo in premik onstran sebičnih potreb, da bi lahko zaupali globlji notranji duhovni modrosti, ki si želi biti izražena. Ja, kakršno koli pretvarjanje ne bo več imelo dobre podlage za žetev uspehov. Zdaj bosta kot uspeh štela le delo in resnična predanost iz srca. In ko omenjam pretvarjanje, mislim to na vseh področjih v življenju, kjer sta narejenost in virtualna napihnjenost. Zato veselo opazujte, kaj se bo dogajalo v naši družbi, na politični sceni, in kmalu boste tudi sami videli. Spregledani boste. Spregledali boste tudi vi …

Čas iluzije se izteka

Ne pustite se zmesti, saj bo čas, da pogledate v ozadje! Vse zvijače, ki ste jih deležni zaradi okoliščin, skrivajo le eno … Resnico, ki je v tem trenutku morda še ne želite videti. Tudi to je pot učenja, strpnosti in spoznavanja, kdo ste onstran maske. Življenje vam vedno govori resnico, le vi je nočete slišati. Zdaj se zaglejte in zaupajte svojemu notranjemu glasu, ki pravi: »Vedno sem vam pokazal, kdo res sem: le vi me nočete videti.«

Trenutna situacija je za vas tako osebno kot kolektivno lahko trd pristanek na zadnji plati, pa vendar … Dobili ste ničkoliko namigov, a odločili ste se spregledati njihovo prisotnost. Prav dejanja so tista, ki razkrijejo sence ljudi, zato jih ne obtožujte. Vzemite lekcije in se iz njih učite zase, o sebi. Ego bo imel kar močan vpliv v tem obdobju, zato resnično dobro opazujte in ne delajte ponovno istih korakov, če so vas ti že v preteklosti pripeljali na cilj, ki ni v skladu z vašimi željami.

Čas iluzije se izteka … predvsem pa gre vaša iluzija h koncu. Poglejte pod površino, snemite masko in se odločite prepoznati resnico o okoliščinah, ki jih najdete v sebi. In vedite, da je zdaj čas, da se postavite zase in zavzamete mesto, ki vam pripada.

Letno vstajenje Siriusa in odprtje levjih vrat


Vsako leto na zadnji julijski dan vstopimo v fazo najmogočnejšega premika, ki se zgodi vsako leto. Ko Sonce vstopi v znamenje leva, vstopi v svoj dom, in na ta dan se začnejo vse energije najmočneje integrirati na Zemljo. 31. julij je dan, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. Za Sirius pravimo tudi, da je duhovno sonce, ki skozi portal prinaša val božanske ljubezni, svetlobe in modrosti na zemljo.

V sredini julija smo, tako kot vsako leto, vstopili v izjemno pomembno obdobje pasjih dni. Ti so povezani s tem, kako dobro ste nastavili svoj kompas. V tem obdobju je bil čas namere, kako boste zastavili svoje odnose. Od 14. do 18. julija ste ob dnevih brezčasja pazili, kje je vaša naravnanost. Vedeti morate tudi, da se vsako leto med 26. julijem in 12. avgustom usmeri nov val galaktične svetlobe iz centralnega Sonca proti Zemlji in ta se, ko se združi z našim Soncem, še poveča, na koncu pa se ta val energije združi še s spiralno vzpenjajočim se Siriusom na severu.

Ta val vsebuje nove svetlobne kode za razvoj Zemlje za naslednje leto/cikel in je zato znan kot planetarno novo leto.
V tem obdobju se odprejo levja zvezdna vrata, mačje energije ozvezdja Sirius. Sirius začne vzhajati 31. julija, znova bo viden spet 7. avgusta, ko se poravna skupaj s Soncem, dan prej pa z zvezdo Regulus. Na Zemljo se zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv pa je prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces spremembe in s tem pospešijo pritok novih svetlobnih kod novega leta.

Sprememba bo hitra in vseobsegajoča

Ko se bodo odprla vrata novih priložnosti, bo sprememba v vašem svetu hitra in daleč vseobsegajoča. Ta prehod so v stari egipčanski tradiciji imenovali tudi atlantidsko-egipčansko-siriusovo novo leto.

Tudi zvezda Regulus, najpomembnejša in najsvetlejša zvezda, ki leži v osrčju ozvezdja Leva, se poravnava, zato se skozi ta portal v tem času naredi direktna energijska povezava z modrostjo Siriusa. Vedeti velja, da je za stare Egipčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami Sirius veljal kot zvezda iniciacije. Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba. Regulus je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo usmerja v našem sončnem sistemu do nas skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – modrosti – prelije v vaše srce, s tem pa se aktivirajo vaša resnična strast, moč in kreativnost.

Aktivirana zvezda Regulus je zdaj kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega resničnega srca.
 
Deli s prijatelji