KARMA

Najpomembnejše je, da se da!

Objavljeno 08. avgust 2020 19.00 | Posodobljeno 08. avgust 2020 19.00 | Piše: Maja Debevc, www.dobravila.com

Karma je bumerang, ki mu ne moreš pobegniti, zato z veliki tiskanimi črkami poudarjam, da ne sodite – sebe in drugih.

Vibrirajte želeno, bodite želeno in želeno bo prišlo v vaše življenje. FOTO: Thinkstock
Vedno več ljudi se je začelo zavedati, da obstajata dve vrsti karme, pozitivna in negativna. Kaj to pomeni? Da se vsaka vaša misel, besede in dejanje beležijo in je karma tako rekoč nekakšen Big Brother, ki vse ve, vse vidi in vse posname. Predvsem pa karma vse spravi v ravnovesje – tako dobre kot 'slabe' stvari.

Seveda imamo več karm – iz prejšnjih in iz tega življenja. Karma je bumerang, ki mu ne moreš pobegniti, zato z veliki tiskanimi črkami poudarjam, da ne SODITE – sebe in drugih. To je največja karma, v katero se zapletate iz dneva v dan. Vaše vodilo naj bo meni najgloblja resnica duhovnosti: »Odpustite jim, ker ne vedo, kaj delajo.« Ne spuščajte se v stavke, kot so: Kako lahko, tega ne razumem, kakšna je, kako je to lahko naredila, sledijo pa večurna opisovanja kogar koli. Vse to, česar ne razumete, boste prejeli v svoje življenje in še kako razumeli.

Začutite bistvo, da se zarečenega kruha res največ poje. Zakaj? Ker je to karma, ker je to ravnotežje, ker je to najpomembnejši zakon vesolja – kar daš, to dobiš, kar seješ, to žanješ. Brez izjeme! Se spomnite opisa Big Brother – on vse ve in karma res vse ve. Zabeleži še najmanjšo misel, ki se nekje uresniči. Zato je tako pomembno, da se osredotočate na pozitivno in dobro. Dragi moji, končno začnimo verjeti v dobro in biti dobri – takrat in samo takrat se bo spremenil ta čarobni planet Zemlja.

S tem nisem rekla, da nam mora biti vse všeč in se moramo z vsem strinjati. Prav je, da imate svoje mnenje in glasno izrazite svoj NE, ampak ne zapletajte se v igre predolgega opisovanja drugih, ker je to zakrinkana tema. Pomembno je, da vibriramo odločen NE, ne da se na ves glas deremo ta NE. Skozi naša druženja smo že spoznali, da je bistvo vibracija, energija in naše oddajanje tega.

Vibrirajte želeno, bodite želeno in želeno bo prišlo v vaše življenje. Vsi moramo globoko v sebi verjeti v stvari, jih čutiti in želeno preprosto biti. Kolektivna zavest mora resnično začutiti, da je dovolj negativnega. Najpomembnejše je, da se da! Vendar to lahko naredimo samo z osredotočenostjo nase, ne na okolico.
Deli s prijatelji