SERIJA

Najini mostovi se vračajo: brez mask na snemanju ne gre

Objavljeno 18. maj 2020 12.22 | Posodobljeno 18. maj 2020 12.16 | Piše: A. K., Foto Aljaž Sedovšek, Ksaver Šinkar

Glavni igralci se že veselijo novih izzivov po skoraj dvomesečni karanteni.

Takole je po novem videti prizorišče snemanje priljubljene serije.
Potem ko se je zaradi pandemije za več kot sedem tednov ustavila vsa produkcija oz. celotna snemalna industrija, se luči studiev postopoma znova prižigajo. Ekipa serije Najini mostovi tako ob strogem upoštevanju preventivnih ukrepov po dveh mesecih nadaljuje snemanje novih epizod. Igralke in igralci se z navdušenjem vračajo v zgodbo, ki jo je prekinila skoraj popolna ustavitev sveta.
image
Glavni igralci se že veselijo novih izzivov po skoraj dvomesečni karanteni.

»Veselim se, da se postopoma vračamo nazaj v normalo, tudi kar se tiče snemanj. Seveda ob upoštevanju predpisov in preventivnih ukrepov. Varnost celotne ekipe je na prvem mestu in po nekajtedenski izolaciji bo izkušnje preživljanja časa doma dobrodošlo deliti s kolegi na snemanju,« pravi Robert Korošec, ki v seriji upodablja Kristjana Bevka.

Maša Grošelj, ki smo jo v seriji spoznali kot Moniko Furlan, ob tem dodaja: »Veselim se snemanja in tega, da se bomo s kolegi znova videli v živo, čeprav na ustrezni varnostni razdalji. Dobrodošlo se bo vrniti v dnevno rutino in upam, da so to prvi koraki zagona na vseh področjih tudi v bodoče. Mislim, da nisem edina, ki že zares pogreša pobočja Vipave.«
 
Deli s prijatelji