PODELITEV

Nagrade SAG: povratek glamurja (FOTO)

Na rdeči preprogi.
Fotografija: Kraljica v rdečem

Jamie Lee Curtis je domov odnesla kar dva kipca, za stransko igralko in igralsko zasedbo v filmu Vse povsod naenkrat, za večer pa si je 64-letna igralka privoščila obleko Romone Keveza z globokim dekoltejem in gumbi na hrbtu, ki so se raztezali vse do konca obleke. Za dodatek si je nadela poročni prstan, ki ga je njen oče Tony Curtis podaril njeni mami Janet Leigh.
Odpri galerijo
Kraljica v rdečem Jamie Lee Curtis je domov odnesla kar dva kipca, za stransko igralko in igralsko zasedbo v filmu Vse povsod naenkrat, za večer pa si je 64-letna igralka privoščila obleko Romone Keveza z globokim dekoltejem in gumbi na hrbtu, ki so se raztezali vse do konca obleke. Za dodatek si je nadela poročni prstan, ki ga je njen oče Tony Curtis podaril njeni mami Janet Leigh.

Na podelitvi nagrad igralskega ceha (SAG) so se spet zbrali najpomembnejši ustvarjalci v Hollywoodu, saj mnogi vztrajajo, da so te nagrade tiste, ki res štejejo, saj jih igralci podeljujejo svojim kolegom.

Na rdeče preproge se je vrnil glamur dolgih, elegantnih oblek, naj bodo elegantne krinoline ali ozke in zapeljive.

Zmagovalka rdečih preprog

Nominiranka Viola Davis hitro postaja ena naših najljubših igralk ne le na platnih, pač pa tudi na rdeči preprogi, saj navdušuje z drznimi barvnimi izbirami. Seveda ni razočarala v Valentinovi obleki, v kateri je kar sijala.
Zmagovalka rdečih preprog Nominiranka Viola Davis hitro postaja ena naših najljubših igralk ne le na platnih, pač pa tudi na rdeči preprogi, saj navdušuje z drznimi barvnimi izbirami. Seveda ni razočarala v Valentinovi obleki, v kateri je kar sijala.

Temnolasa Marilyn

Kubanka Ana de Armas si je nadela kreacijo Louisa Vuittona in navdušila s pentljami in cvetjem.
Temnolasa Marilyn Kubanka Ana de Armas si je nadela kreacijo Louisa Vuittona in navdušila s pentljami in cvetjem.

Nežna kot čipke

Kdo drug kot hiša Alexandra McQueena bi lahko ustvaril tako čudovito čipkasto stvaritev, kot je bila ta, v kateri je blestela Rooney Mara?
Nežna kot čipke Kdo drug kot hiša Alexandra McQueena bi lahko ustvaril tako čudovito čipkasto stvaritev, kot je bila ta, v kateri je blestela Rooney Mara?

Čeden kot vrag

Kadar ga pogledamo, vidimo Elvisa, a Austina Butlerja v Guccijevem smokingu bordo barve to niti najmanj ne moti.
Čeden kot vrag Kadar ga pogledamo, vidimo Elvisa, a Austina Butlerja v Guccijevem smokingu bordo barve to niti najmanj ne moti.

Svojevrsten

Igralec Eddie Redmayne si vsake toliko časa privošči kakšno tveganje. Tokrat je oblekel zelo široke črne hlače in belo srajco z nenavadno pentljo iz linije Saint Laurent.
Svojevrsten Igralec Eddie Redmayne si vsake toliko časa privošči kakšno tveganje. Tokrat je oblekel zelo široke črne hlače in belo srajco z nenavadno pentljo iz linije Saint Laurent.

Ima svojega Oskarja

Emily Blunt je izbrala ozko, zapeljivo obleko Oscarja de la Rente, okrašeno z rožnatimi pelargonijami.
Ima svojega Oskarja Emily Blunt je izbrala ozko, zapeljivo obleko Oscarja de la Rente, okrašeno z rožnatimi pelargonijami.

Iz domače omare

Favoritka za glavno žensko vlogo nagrade sicer ni dobila, a je bila Cate Blanchett v obleki Giorgio Armani Privé, ki jo je nosila že na zlatih globusih (2014) in canneskem filmskem festivalu (2014), nedvomno zmagovalka.
Iz domače omare Favoritka za glavno žensko vlogo nagrade sicer ni dobila, a je bila Cate Blanchett v obleki Giorgio Armani Privé, ki jo je nosila že na zlatih globusih (2014) in canneskem filmskem festivalu (2014), nedvomno zmagovalka.

Kot iz zlate dobe

V živahno rožnati obleki Zuhairja Murada je Jessica Chastain spominjala na dive iz zlate dobe, k čemur je pripomoglo tudi ličenje in seveda bleščeči uhani. Na poti na oder, ko je bila razglašena za zmagovalko, se je sicer na stopnicah spotaknila in skoraj padla, a nedvomno bi bil pristanek na takem oblaku zelo prijeten.
Kot iz zlate dobe V živahno rožnati obleki Zuhairja Murada je Jessica Chastain spominjala na dive iz zlate dobe, k čemur je pripomoglo tudi ličenje in seveda bleščeči uhani. Na poti na oder, ko je bila razglašena za zmagovalko, se je sicer na stopnicah spotaknila in skoraj padla, a nedvomno bi bil pristanek na takem oblaku zelo prijeten.

Mačka se vrača

Cara Delevingne je po težavnem letu spet zavzela svoje mesto pred kamerami. Tokrat je izstopala v pajacu Caroline Herrera, na katerem so bile prav tako rozete, čez vse to pa je nosila odprto krilo in okrog vratu 74-karatno diamantno ogrlico.
Mačka se vrača Cara Delevingne je po težavnem letu spet zavzela svoje mesto pred kamerami. Tokrat je izstopala v pajacu Caroline Herrera, na katerem so bile prav tako rozete, čez vse to pa je nosila odprto krilo in okrog vratu 74-karatno diamantno ogrlico.

Lepa v rožnatem

Zendaya je svojo nominacijo za vlogo v nadaljevanki Evforija proslavila z enim najbolj vročih trendov te pomladi, rozetami.
Lepa v rožnatem Zendaya je svojo nominacijo za vlogo v nadaljevanki Evforija proslavila z enim najbolj vročih trendov te pomladi, rozetami.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije