CHEF
Na lestev in med rožice
Marljivi Bine Volčič.
Odpri galerijo
Kuharski chef Bine volčič, ki v svojem bistroju Monstera ves čas pridno ustvarja, je umetniška duša, ki pa v kuhinji najraje posluša cvrčanje olja. Tudi v naravo se pogosto odpravi in tam najde navdih za nove recepte, pred kratkim si je na hrbet denimo oprtal lestev, se povzpel nanjo in pridno nabiral bezeg.
»Nekaj za sladoled, za sirup in nekaj ga bom tudi vložil,« pravi marljivi Bine, ki ničesar ne prepušča naključju in tudi ne dovoli, da bi šle v nič dobrote, ki nam jih ponuja narava. Izkušenega kuharja namreč lahko zelo pogosto srečate kje zunaj, kjer si pridno nabira zalogo, vse dobrote pa lahko nato preizkusite tudi v njegovem bistroju.
»Nekaj za sladoled, za sirup in nekaj ga bom tudi vložil,« pravi marljivi Bine, ki ničesar ne prepušča naključju in tudi ne dovoli, da bi šle v nič dobrote, ki nam jih ponuja narava. Izkušenega kuharja namreč lahko zelo pogosto srečate kje zunaj, kjer si pridno nabira zalogo, vse dobrote pa lahko nato preizkusite tudi v njegovem bistroju.