IMELA STA SE LEPO

Na konjskem hrbtu v morskem zalivu

Nepozaben rojstni dan Savine Atai.
Fotografija: Savina je s svojim Garretom preživela nepozaben rojstni dan.
Odpri galerijo
Savina je s svojim Garretom preživela nepozaben rojstni dan.

Savina Atai je v življenju prestala številne boleče preizkušnje, preden si je zgradila življenje, kot si ga je želela. Zadnja leta ima ob sebi moža Garreta, s katerim sta srečna na Novi Zelandiji. Ob nedavnem 41. rojstnem dnevu ji je pripravil nepozabno presenečenje: sanjski izlet na konjskih hrbtih po čudovitem Golden Bayu.

»Imela sva se prelepo. Toliko narave, ljubezni, vetra v laseh, miru, kar je v čistem nasprotju s tem, kar se trenutno dogaja v svetu. Nedavno me je nekdo vprašal, če bi zavrtela čas nazaj. Ne bi ga, niti za sekundo. Zdaj, pri 41, sem v najboljšem obdobju, polna energije, telo mi odlično služi, glava tudi. Vse to, ker skrbim zase,« pravi Savina, ki bi namesto v preteklost čas raje zavrtela naprej, v prihodnost. Pravi, da bo čez par let končano ponovno rojstvo sveta, ko se bo buba spremenila v metulja.

Morala bo skozi boleče prehodne procese, ko se soočamo z negotovostjo in nasprotovanji. Vendar je treba skozi to, da lahko potem poleti krasen metulj, je lepo sporočilo ob svojem rojstnem dnevu z nami delila Savina.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije