ZVEZDNIŠKI UŽITKI

Na jeklene konjičke radi sedejo tudi zvezdniki

Vroče vreme kar kliče po vožnji z vetrom v laseh. Na motorje v tem času raje kot v avtomobile sedajo tudi številni zvezdniki.
Fotografija: Beyonce in Jay-Z se na motorju odlično počutita.
Odpri galerijo
Beyonce in Jay-Z se na motorju odlično počutita.

Prijetno s koristnim
Beyonce in Jay-Z vse, kar počneta, naredita v slogu – in takšen je bil tudi odklop na motorju, med katerim so ju na Jamajki ujeli že marca. Vožnja sicer ni bila zgolj užitek, saj sta snemala prizor za pevkin videospot. Jekleni konjiček yeng yeng, ki sta ga jezdila kot prava profesionalca, pa ni bil njun – kmalu po tem, ko sta stopila z njega, ga je lastnik ponudil na dražbi. Začetna cena je znašala 5 milijonov dolarjev.

Ženi navkljub
David Beckham je od nekdaj nor na motorje, a se z njimi, dokler je še igral nogomet, ni smel voziti, da si ne bi nakopal kakšne poškodbe. Takoj po upokojitvi pa si je nogometni zvezdnik dal duška: je ponosen lastnik cele zbirke motorjev, med njimi tudi po naročilu narejenega črnega lepotca s fotografije. Ženi Victorii moževa strast do jeklenih konjičkov sicer ni najljubša, a se je morala sprijazniti z njo.
David Beckham je po koncu kariere le prišel na svoj račun.
David Beckham je po koncu kariere le prišel na svoj račun.

Vroča ljubezen
Cindy Crawford se v nasprotju z Victorio Beckham vožnje z motorji ne boji, pač pa v njej resnično uživa! Z možem Random Gerberjem si zakonsko življenje rada popestrita na svojem harley davidsonu. Da trenutki, ko se stiskata na jeklenem konjičku, še kako podžgejo strast v že 20 let dolgem zakonu, se lahko prepričate na fotografiji z enega od njunih motorističnih zmenkov, med katerim so ju ujeli paparaci.
Takole si romantiko predstavljata Cindy Crawford in Rande Gerber.
Takole si romantiko predstavljata Cindy Crawford in Rande Gerber.

Hollywoodski dirkač
Kadar si želi Brad Pitt spočiti glavo, sede na lepotca iz svoje presunljive zbirke jeklenih konjičkov, na primer na luksuzni BMW ali katerega od ducatijev, in se zapelje po hollywoodskih ulicah. Nad motorji je navdušil tudi najstarejšega otroka Angeline Jolie, posvojenega Maddoxa, ki mu je, ko je bil ta star 11 let, kupil suzukyja in se skupaj z njim podil po družinskem posestvu v Franciji.
Brad Pitt je za vožnjo z motorji navdušil tudi sina Maddoxa.
Brad Pitt je za vožnjo z motorji navdušil tudi sina Maddoxa.

Na skuterju
Nekoč smo Georgea Clooneyja videvali na resnih jeklenih mrcinah, pred kratkim pa so ga paparaci ujeli na prav nič strašnem skuterju. A izbira bolj umirjenega vozila ne gre pripisovati očetovstvu ali pred kratkim sklenjenemu zakonu, pač pa predvsem kraju, kjer trenutno počitnikuje: na Sardiniji bi mu bil večji motor, kakršne sicer rad zajaha, prej v napoto kot v korist.
Očka George Clooney se trenutno prevaža s skuterjem.
Očka George Clooney se trenutno prevaža s skuterjem.

 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije