OB MRKU

Mychi: sporočilo ob luninem mrku

Objavljeno 07. junij 2020 21.00 | Posodobljeno 07. junij 2020 21.00 | Piše: Shana Flogie, WWW.MYCHI.SI

Pomembno je, da ne vstopate v svojo lastno dramo ali dramo drugih ljudi. Pomembno bo, da ste v miru s sabo, nikakor ne primerjajte, ne analizirajte, predvsem pa ne pojasnjujte.

FOTO: Voranc Vogel Vogel Voranc
Pred vami so dnevi, ko boste rušili mostove za seboj. Spremembe, ki jih delate, so za vas usodne. Morate to narediti. Dnevi bodo še posebno nabiti s čustvi, čutili boste težo svojih misli in razpoloženje vam bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo.

Na eni ravni se vam bo zazdelo, da so se vsa bremena preteklosti kar naenkrat zgrnila nad vas, na drugi, da ste se popolnoma izgubili, nekateri boste čutili popolno olajšanje in končno svobodo. Kakor koli že, to bo čas preboja, konca in novega začetka. Čas, ki mu boste lahko rekli vstajenje. Iz vaše duhovne esence se bo razvila pot, ki bo kazala vse, kako se lahko premaknete v smeri svojega srca. Pomembno je, da ne vstopate v svojo lastno dramo ali dramo drugih ljudi. Pomembno bo, da ste v miru s sabo, nikakor ne primerjajte, ne analizirajte, predvsem pa ne pojasnjujte. Preteklost vam bo zrla naravnost v oči. Zdaj se bo pokazala vaša najmogočnejša senca v največji veličini, globini in razsežnosti, ki se bo dvignila iz neder teme.
Pomembno je, da ne vstopate v svojo lastno dramo ali dramo drugih ljudi. Pomembno bo, da ste v miru s sabo, nikakor ne primerjajte, ne analizirajte, predvsem pa ne pojasnjujte.


Za trenutek vas bo preplavila. Vedite, da bodo v tem času aktivni vsi strahovi, ki jih boste deležni skozi projekcije drugih, zato si namenite nekaj časa za odmik in notranji vpogled vase. Vedite eno ... mi ne nadzorujemo sveta, imamo pa moč, da prevzamemo odgovornost za svoja občutja, odzive in zaznave ter da sprejemamo močne odločitve o tem, kako bomo živeli svoje življenje. Zdaj je čas, da proučite svoje življenje, in videli boste, katera področja so postala obremenjujoča.

Čas je drugačen, kaže, da si boste morali vzeti veliko več časa zase, prositi za pomoč, narediti spremembe v urniku, pozabiti na zadovoljevanje potreb in pričakovanj drugih ali pa se odpovedati neki bolečini in negativnemu samogovoru, ki vam razlaga, kako je vse grozno, brezizhodno in kako se nič ne da ... Naj bo vaš fokus samo na trenutku, tukaj in zdaj, v njem bodite stoodstotni ... Skozi vero vanjo ... Namen situacije, v kateri ste, je, da se stari deli vas končajo in za vekomaj poslovijo.
Deli s prijatelji