OCENJUJEMO

Modni radar: Marijan Zlobec, Igor Jelen in Rok Kunaver

Tokrat smo v objektiv ujeli tri znane Slovence.
Fotografija: igor jelen igi
Odpri galerijo
igor jelen igi

Marijan Zlobec Brki so zaščitni znak tega bistrega gospoda, z njimi nas na mroža spomni, ki veselo vse pogloda. Oblačenje mu je v veselje, to opaz' se iz vesolja, in tud' sicer je moda tisti poligon igriv'ga polja. Obleka retro je manire, morda ima jo še od birme, zato pa barvasti metuljček je od kake drage firme. Naj vidi se, kdo k nam prihaja, z žareče živo rdečim šalom, se sam iz sebe zna pošalit', mu prizanesli bomo s tnalom.

marijan zlobec kritik
marijan zlobec kritik

Igor Jelen Če šolarčki so šli v razred, potem tja mora tud' naš Iggy, zato je torbo s sabo nesel, vse ima na svoji brigi. Srajčka barve je estonske, čez prsi mal' ga zateguje, bižuterije kup na roki, mu kičarije niso tuje. Čevlji kradejo pozornost, čeprav z nahrbtnikom jih skriva, so luknjičasti, zanimivi, tak stil ima le moška diva. Morda bilo bi vse najbolje, če takšen šel bi kam drugam, ne pa na koncert orkestra, kjer je operni program.

igor jelen igi
igor jelen igi

Rok Kunaver Od pasu navzdol desetka, brez pripomb in za aplavz, zgornji del pa nosil bi obleke kakšen lovec al' kmetavz. Nasmeh prisiljeno deluje, kot da sili ga na stran, obutev v barvah divje ose izbori si prvi plan. Hlače svetijo se športno, v žepe stlači mararsikaj, iz hvaležnega blaga so, brez skrbi jih pomečkaj. Patent na koncu gleženj stisne da ne zlezejo mu gor, ura čas mu že odšteva, domov bo treba, Rok, pozor!

rok kunaver igralec
rok kunaver igralec

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas