PRIMERJAVA

Melania Trump proti Iryni

Melania Trump in Iryna Osypenko Nemec si delita veliko skupnega. Poleg ljubezni do manekenstva in mode ju spremlja podobna usoda, saj sta morali za uspeh obe zapustiti domovino in se odpraviti v širni svet. Tudi poroka s politikom je stična točka teh dveh dolgonogih lepotic, ki premišljeno izbirata obleke, v katerih blestita na rdečih preprogah.
Fotografija: Ob prazniku kulture je v podobnih odtenkih navzoče prevzela tudi Iryna. FOTO: arhiv Suzy
Odpri galerijo
Ob prazniku kulture je v podobnih odtenkih navzoče prevzela tudi Iryna. FOTO: arhiv Suzy

Medtem ko se Melania Trump že lahko pohvali s statusom prve dame, nekateri analitiki namigujejo, da bi se lahko v prihodnosti z istim nazivom okitila tudi Iryna Osypenko Nemec. Njen Matjaž Nemec namreč ne skriva visokih predsedniških ambicij, pri čemer ga spodbuja postavna žena. Podobnosti med Melanio in Iryno je več, kot bi sprva pomislili, predvsem sta obe zelo odločni in zaupata v svojo intuicijo. Ena se je po življenjske priložnosti iz Ukrajine odpravila v Slovenijo, druga pa iz podalpske dežele čez Atlantik. Še prej pa sta se urili na modnih brveh. Najprej se ustavimo pri njunem stilu, ki je dodelan in skrbno načrtovan. Ničesar ne prepuščata naključju, edina razlika je le v sredstvih, namenjenih oblekam. Melania za svoje kreacije odšteva vrtoglave vsote, tudi po več deset tisočakov, Iryna pa ostaja skromna in iznajdljiva, predvsem zvesta slovenskim oblikovalcem. Vsakič znova nas osupne s svojo pojavo, skoraj vedno v družbi moža. Na drugi strani pa se Melania zadnje čase v javnosti dokaj muhasto vede do predsednika Donalda Trumpa, zavrača telesni stik in se pogosto skriva za velikimi sončnimi očali. Celo nasmeški na obrazu so postali prava redkost, česar ne moremo trditi za Iryno. Še vedno pa sta si na mah podobni pri spremljanju trendov, zato ni naključje, da obe posegata po zapovedanih barvah in tako potrjujeta sloves stilskih ikon.
 


Suzy. 
Suzy. 


»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije