KARMIČNA OS DVOJČKA - STRELEC

Lunin mrk v strelcu: pred vami je novo življenje

Objavljeno 05. junij 2020 19.00 | Posodobljeno 05. junij 2020 19.00 | Piše: Shana Flogie, www.mychi.si

Junij prinaša dva mrka, poletni solsticij, vnovično rojstvo Venere, zagnala se bo nova dinamika karmične osi dvojčka–strelec, v retrogradno gibanje se obrne še planet komunikacije in povezovanja Merkur, Mars, planet akcije in borbe, pa se iz vodnih rib premakne v ognjenega ovna. Z retrogradno energijo kar šestih planetov se bodo stvari premikale počasi, kar vam bo dalo čas za predelavo in prebavo procesov. Z mrki pa boste dobili priložnost za preobrat na vsakem koraku. Pripravite se, kajti če nimate dobrega načrta, lahko pogorite na celi črti.

beautiful poppy in sunshine
Vladavina arhetipa kolesa sreče prinaša čas velikih preobratov, tako na osebni kot kolektivni ravni, saj se bo zagnala povsem nova energija, nepričakovane priložnosti in dohodki, lahko celo zapuščina. Junij bo naklonjen doseganju obilja, ki ste si ga zaslužili v preteklosti, če ste dobro sejali, boste zdaj želi.
Ozrite se v obdobje od oktobra 2001 do aprila 2003, saj se boste s podobnimi temami lahko ukvarjali tudi zdaj.


Seveda bo to mogoče le pod pogojem, da boste odprti za nove priložnosti, nove poti in odnose, kajti edino, kar lahko ustavi arhetip kolo sreče, je navezanost na stare načine delovanja, vzorce obnašanja, odzivanja in vedenja. Še vedno velja, da odnosov, ki so se izpeli, ne oživljajte, ker je čas, da greste naprej.

Preteklost v sedanjost

Znova se ozrimo v preteklost. Lunarni mrk v strelcu smo imeli nazadnje leta 2013, tako da to pomeni začetek novega cikla mrkov. Današnji lunin mrk v strelcu bo močan, saj bo resnično vodil k odstranjevanju tistih plasti, ki so vas zadrževale in ob katerih ste se počutili majhne.
Ta mrk prinaša energijo, da stopite v svojo moč in odstranite ovire, ki si jih zelo pogosto postavljate sami. Veliko močnejši ste in vedite, da imate zasluge za to sami, in na te vas bodo opomnili. Ne pozabite, da lunin mrk prinaša preteklost v sedanjost, zato se bodo nekatere stvari lahko dokončno zaključile.

Mars bo okoli tega mrka zelo aktiven, kar pomeni, da bodo vaša čustva zelo razgreta. Na površje lahko priplava nerazrešena jeza, pa vendar je pomembno, da si dovolite začutiti vse, kar se pojavi.

Prebujanje iz lastne teme

Od novembra 2018 smo se vsi gibali skozi skupinsko lekcijo duše na osi rak–kozorog, zdaj pa se bliža konec in namesto nje bo prišla nova. Lunina vozla kažeta kolektivne duševne lekcije, skozi katere moramo kot posameznik in kot kolektiv. Nakazujejo, na čem graditi in kaj se učimo preseči kot človeštvo.
Pogoj je, da boste odprti za nove priložnosti, nove p oti in odnose.priložnosti, nove poti in odnose.


Zadnje lekcije, ki so se odvijale na karmični osi raka in kozoroga: kot kolektiv smo bili poklicani, da prevzamemo energijo raka, da bi lahko gradili na energiji kozoroga. Z drugimi besedami, v zadnjih nekaj letih smo bili poklicani, da se prilagodimo svojim mehkejšim, ženskim lastnostim in jih združimo s svojimi bolj moškimi. Poklicani smo bili, da se negujemo, osredotočimo na samooskrbo in razmišljamo o tem, kako lahko uravnovesimo težko zunanjo lupino z mehkejšim notranjim središčem. Od nas se pričakuje, da se počutimo udobno v sebi in da si zagotovimo več zdravja in dobrega počutja, ko gre za poslovanje in nadaljevanje kariere. V skladu s to energijo smo bili usmerjeni, da svoje delovno življenje uravnotežimo z domačim življenjem in razmišljamo, katere so naše prioritete.

Prav ob koncu vladajoče osi je za piko na i zadnjič aktivirana os z januarskim luninim mrkom prinesla koronačas, ki je mnogim prinesel uvid v življenje v popolnoma drugačni luči. In svet se je začel prebujati. Pa vendar se je najprej moral vsak sam prebuditi iz svoje lastne teme.
Morda ste celo občutili konflikt med kariero in domačim, družinskim življenjem ali pa ste čutili potrebo, da svojo miselnost preusmerite na samooskrbo in dobro počutje, ko govorite o tem, kako pristopiti k svojemu delu. To potovanje je pomenilo spoznanje, da vaše delo morda ni vaše pravo delo. Postavili ste si lastno vrednost, ne glede na poklicni status ali družinske razmere. Mnogi ste nehali delati ali pa ste zaključili odnos, se odselili ali boste vse to realizirali zdaj.

Nova kolektivna lekcija duše

5. junija v ospredje prihaja nova kolektivna lekcija duše. Današnji mrk aktivira novo os dvojčka–strelec.
Zdaj smo poklicani, da sprejmemo energijo dvojčkov, da bi nadgradili energijo strelca, in z njima bomo sodelovali do januarja 2022. Energija dvojčkov prinaša komunikacijo in samoizražanje, je zelo družabna, zato se lahko počutimo poklicani, da delimo svojo zgodbo ali spoznanja, ali pa se nam zdi, da se lahko lotimo nove oblike družabnih medijev. Spodbujeni bomo, da delimo svojo resnico in najdemo nove načine, kako sijati in biti v svoji pristni luči.

In teme, ki nam jih nova karmična os prinaša?
Svoboda govora bo verjetno vroča tema in morda bomo videli nekaj sprememb v načinu pošiljanja novic in informacij.
Energija strelca vlada nad stvarmi, kot so mednarodna potovanja, vera in visoko šolstvo, in to so teme, ki si jih lahko v tem času aktivirane osi pobliže pogledamo ali jih na neki način spremenimo.
Prejšnji cikel, ko sta bili lunini sečišči severno v dvojčkih in južno v strelcu, je bil od oktobra 2001 do aprila 2003, zato se lahko ozrete na svetovne dogodke, ki so se dogajali v tem času, in na teme, ki so bile takrat v vaših življenjih, saj se boste s podobnimi lahko ukvarjali tudi zdaj.

Potrebnega je seveda več časa, da vidite, kako se bo energija odvijala in kam vas lahko vodijo kolektivna spoznanja, pa vendar bo to čas, ko bosta v središču pozornosti komunikacija in resnica. Vsi boste poklicani na svoj način, da najdete svoj pristni glas in si dovolite, da vas radovednost vodi na pot spoznanja in da tako sprejmete nove načine razmišljanja.
Se beremo, iz srca,
 
Deli s prijatelji