Lili Žagar žari

Lili Žagar žari: navdušila je Vogue

Objavljeno 25. julij 2020 08.00 | Posodobljeno 25. julij 2020 08.00 | Piše: U. J., foto instagram, Ana Gregorič

Njene torbice je opazila Rachel Zoe, ki je med drugim oblekla Cameron Diaz, Keiro Knightley, Jennifer Lawrence in mnoge druge.

Njene torbice je opazila Rachel Zoe, ki je med drugim oblekla Cameron Diaz, Keiro Knightley, Jennifer Lawrence in mnoge druge.
Nekdanja voditeljica, ki je letos prestopila v svet mode in navdušila kot oblikovalka torbic, zadnje dneve preživlja na morju z družino. Prav tam je Lili Žagar najprej izvedela, da so o njenih stvaritvah, ki slišijo na ime Lili Inti, pisali na spletni strani The Zoe Report, ki jo je ustanovila ena najbolj znanih stilistk na svetu Rachel Zoe.
image
Sproščeno in zadovoljno Lili je med dopustovanjem takole škljocnila kar njena Inja.

Lilijine ročno pletene torbice so namreč umestili med petnajst najboljših torbic za na piknik in kar niso mogli prehvaliti nostalgije, s katero jih spominjajo na stari glamur Hollywooda. Tako se je znašla ob boku Pradi, Miu Miu, Bottegi Veneti in Saint Laurentu. Še preden si je dodobra opomogla od tega šoka, pa so jo klicali iz Avstralije ter z njo naredili intervju za njihov Vogue.
Iz Slovenije do ZDA in Avstralije!


»Več kot samo ponosna sem,« pravi, »povsem brez besed sem.« Njena vizija bo, kot kaže, segla veliko daleč prek naših meja. Čestitke, Lili!
 
Deli s prijatelji