DOBRODELNO

Kužkom in muckam pomagajo najti nov dom

Dobrodelna akcija.
Fotografija: Tanja Ribič in Nipy, živahen kuža nizke rasti
Odpri galerijo
Tanja Ribič in Nipy, živahen kuža nizke rasti

Če ste na družabnih omrežjih, gotovo veste, da te dni številni znani Slovenci pomagajo kužkom in muckam iz Zavetišča za zapuščene živali Ljubljana najti nov dom.
David Amaro z Luckyjem, mešančkom s tibetanskim terierjem
David Amaro z Luckyjem, mešančkom s tibetanskim terierjem

Akciji, ki poteka pod okriljem hotela Bled Rose, se je pridružila petnajsterica znanih obrazov: glasbenik Challe Salle, pevec Tim Kores - Kori, igralka Tanja Ribič, voditelj Boštjan Romih, pevka Rebeka Dremelj, pevec in tekstopisec David Amaro, pevke Ines Erbus, Nika Krmec in Gaja Prestor, vizažistka Doroteja Premužič, model in vplivnež Roky Gracer, youtuberka Kaja Solo, udeleženec resničnostnih šovov Franko Bajc ter igralka, manekenka in instagramerka Vesna Ponorac.

Njihove fotografije, ki so ta teden bliskovito hitro zakrožile po spletu, je posnela Tija Ažman, sicer teta plesalke in koreografinje Nike Kljun. Znani obrazi bodo krasili dobrodelni koledar, izkupiček od prodaje pa bo namenjen ljubljanskemu zavetišču za živali.


Ob tem še misel Marka Omana, vodje zavetišča: »Žival je lahko darilo samemu sebi, če smo posvojitev ali nakup dobro premislili, se posvetovali z vsemi člani družine in sprejeli skupno odločitev za ta pomemben korak.« V ljubljanskem zavetišču za živali je trenutno 74 muc in 10 kužkov.
 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas