ASTRALNI SVET

Ko vas je strah, boste videli pošasti (Suzy)

Pokojno Barbaro A. Brennan poznamo kot pionirko odkrivanja človeške avre – njena prva knjiga, Moč zdravilnih rok, je izšla 1987., zadnja, Zdravljenje notranje luči, 2017. (založba Gnostica).
Fotografija: FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Getty Images

Znana ameriška zdravilka Barbara A. Brennan, ki je ob svojih terapevtskih izkušnjah vse življenje raziskovala človekovo energijsko polje, pravi, da pekel, nebesa, naši vodniki in hudiči, uroki, prekletstva in v temo ujete duše pokojnih bivajo v četrti dimenziji, ki ji rečemo tudi astralni svet. V njem hitreje in močneje deluje zakon, da podobno privlači podobno, tako astralna bitja nižje zavesti pritegnemo s svojim strahom in drugimi negativnimi čustvi.

Pokojno Barbaro A. Brennan poznamo kot pionirko odkrivanja človeške avre – njena prva knjiga, Moč zdravilnih rok, je izšla 1987., zadnja, Zdravljenje notranje luči, 2017. (založba Gnostica). A je tudi znanstvenica z diplomo iz atmosferske fizike, ki je delala pri Nasi, preden se je ukvarjala z bioenergijo. Pri delu s strankami je ugotovila, da obstajajo svetovi onkraj fizičnega.

Človekovo energijo, čakre, avro je Brennanova odkrivala, ko je bila duhovnost še v povojih.
Človekovo energijo, čakre, avro je Brennanova odkrivala, ko je bila duhovnost še v povojih.

Svet 4. dimenzije je tako, pravi, frekvenčni pas nad fizičnim svetom, ista razsežnost, v kateri nastajajo sanje in bivajo bitja vseh vrst, oblik, velikosti in videzov. »V tem frekvenčnem spektru najdemo prekletstva ali uroke iz tega in preteklih življenj, nameščena v naše polje ali narejene predniku in prenesene na prihodnje generacije.«

Četrta dimenzija ni le slaba

Na njenem višjem razponu najdemo svetlobo, koherentnost, prijazna bitja, sisteme prepričanj, ki jih označujemo kot nebesa. Nižja frekvenca iste dimenzije pa vodi v bolj umazan, temnejši svet na ravni vic in pekla. »Ko zapustimo fizični svet, lahko izbiramo med bivanjem na številnih 'ozemljih' sistemov prepričanj, med nebesi in peklom,« pravi.

V 4. dimenziji so tako tudi nadangeli, vodiki, deve, duhovi narave, breztelesna človeška bitja – ljudje med življenji, ki odidejo na različna mesta v 4. dimenziji z namenom učenja v času med življenji v fizičnih svetovih. Nekatera se izgubijo in po smrti tavajo – budisti npr. meditirajo, da bi jim pomagali preiti v svetlobo. V isti dimenziji najdemo tudi groteskna bitja, ki nas želijo prestrašiti. Imajo močna negativna prepričanja, vrednote in namero, uživajo, ko nam škodijo. Pogosto jih zaznamo kot male ali velike hudiče, pojasni.

Zakonitosti astralnega sveta

Astralni svet neposredno vpliva na nas skozi 4. raven našega energijskega polja ter se povezuje s fizičnim svetom. »Sisteme prepričanj, ki se jih oklepamo, bodo astralni svetovi podprli in okrepili po načelu podobno privlači podobno,« pravi in doda, da zato pritegnemo tako pozitivne kot negativne vplive iz astralnega sveta. Če so naša verovanja nezdrava, jih bodo bitja v astralnem svetu povečala. Preprosteje: kar podzavestno verjamete, pritegnete k sebi iz fizičnega in astralnega sveta.

»Fizični in astralni svet se tudi po smrti križata. Če verjamete, da ste slabi in boste odšli v pekel, ki si ga predstavljate kot ogenj in žveplo s hudiči, boste šli tja zaradi svojih verovanj in namere. Vsaj dokler nimate boljše namere. Če imate o posmrtnem življenju drugačna verovanja, boste najbrž izkusili ta. Šli boste v kraje na različnih ravneh astralnega sveta. Te ustvarijo bitja in ljudje, ki v njih verujejo, zato bodite previdni, v kaj verjamete,« piše.

»Astralni svet je sestavljen iz energijske zavesti. V njem zakon podobno privlači podobno deluje hitreje kot v fizičnem – pritegnili boste bitja, ki jih privlačijo vaše misli, čustva, prepričanja. Povezali se bodo z vašim poljem in jih poskušali okrepiti. Pritegnete lahko karkoli,« opozarja, kako je njena stranka mislila, da se je povezala s koristnimi vodniki, v resnici pa je šlo za temna bitja, ki so jo želela preslepiti.

»Ko bitje 4. ravni visi okrog fizične osebe, želi nekaj od nje. Običajno je to nekaj, kar je želelo zaključiti med življenjem v fizičnem svetu, a mu ni uspelo. Včasih gre samo za vzpostavljanje stika z ljubljeno osebo, ki je v fizičnem svetu, da bi ji dalo vedeti, da 'domnevno' mrtva oseba ni mrtva, ampak živi drugje,« opisuje in doda, da je nevarno, če pokojnik ni sposoben prekiniti odnosa, tako kot pri stranki, ki ji je umrla babica, s katero sta bili tesno povezani, in jo z druge strani nenehno spodbujala, naj se ji pridruži.

Tako angeli kot demoni živijo v 4. dimenziji, od nas pa je odvisno, katere prikličemo. FOTO: Getty Images
Tako angeli kot demoni živijo v 4. dimenziji, od nas pa je odvisno, katere prikličemo. FOTO: Getty Images

Tako je sedla na okensko polico, a se potegnila nazaj, ker ni želela umreti, nato pa skoraj umrla od zadušitve s plinom. Skupaj sta zaključili njun odnos in jo pospremili v svetlobo.

Izkušnje pekla

Obstajajo tudi ozemlja sistemov prepričanj izjemno nizke energijske zavesti, teme, fizične in psihične bolečine, zmede, sovraštva, izgubljenosti. »Pekel je kraj razcepljene zavesti, bitja v njem zaznamuje globoka pozaba resničnih samih sebe. Nepovezana so s svojo notranjo dobroto, ki obstaja v temeljih njihovega bitja, zato močno trpijo,« pove.

»Ko se srečate z bitji teme, ostanite osredotočeni na svojo globoko notranjo dobroto, saj bo na vas vplivala njihova negativna energijska zavest. Bitja, ujeta v negativnem užitku, vas bodo hotela potegniti v dualizem in temo. Pritegnilo jih bo tisto v vas, kar je enako, kot so oni. Poskušala bodo izvleči iz vas negativno plat, da bi se lahko povezala z vami. Na to lahko sicer gledate kot na nekaj zelo slabega ali razumete, da drugače ne zmorejo vzpostaviti stika, izkušnjo pa jemljete kot orodje za razreševanje svojih strahov,« pravi.

In nadaljuje: »Če se v sanjah ali kjer drugje srečate s svetom nižje resničnosti 4. ravni, pojdite v svetlobo. Uporabite mantro, ime duhovnega vodnika, boga iz svoje veroizpovedi ali verskega voditelja, s katerim se čutite povezani. Pokličite svojega vodnika, guruja ali duhovnega vodjo. Okoli sebe ustvarite bel ščit, ki obdaja avro. Če se srečate z bitji, odločno povejte: 'V imenu Jezusa Kristusa/Bude itd. odidi!' Strašijo nas nižja astralna bitja oz. entitete, ki jim lahko ukažemo, naj zapustijo našo močno svetlo energijsko zavest.«

Sama je položila roke na žaro pokojnega samomorilca ter vanjo projicirala svojo zavest z vprašanjem, kje je. Čutila je ostro ognjeno energijo, nato so se začele dogajati čudne reči. Veliko črno bitje ji je začelo slediti. Bilo jo je strah. Kolegica zdravilka ji je povedala, da je vanjo vdrlo zelo temačno bitje, da je njena avra črna od prsi navzdol, iz telesa pa ga mora potisniti z belo lučjo, premagati strah ter mu pošiljati brezpogojno ljubezen, da ga osvobodi. »Ko vas je strah, boste videli pošasti. A ta bitja iščejo pomoč, ker so pozabila svojo božansko naravo.«

Uroki in prekletstva

Povzročajo bolezni, fizično bolečino, strah, čudno vedenje, celo smrt, tako da uporabljajo zakone 4. dimenzije.

»Črna magija je organiziran sistem, ki uporablja podatke energijske zavesti, da bi škodil drugim ali jih nadzoroval z izkoriščanjem njihovih slabosti z obredi, predmeti, simboli, izrabo ustvarjalne moči seksualne energije. Vsakokrat, ko se ritual ponovi, doda negativno namero, energijo, zavest, moč astralnim oblikam in sistemom negativnih prepričanj. Hrani se z grozo in je povezan z velikimi rezervoarji črne energijske zavesti, zgrajene v stoletjih človeškega razvoja,« pravi.

Spomni se tudi ženske, ki se je na Karibih zapletla s poročenim moškim, nato ji je vrač na avro pritrdil astralno obliko, ki ji je srkalo energijo, da bi jo ubil in se ne bi vrnila. »Prekletstvo v avri lahko vztraja 9 generacij,« pojasni, »vendar ga moramo raztopiti z ljubeznijo, ne le poslati nazaj,« izpostavlja.

Pot v svetlobo

»Bitja 4. dimenzije moramo popeljati v svetlobo, da si povrnejo običajno zdravo uravnovešeno stanje, z brezpogojno ljubeznijo, kajti uporaba moči volje vodi v dualnost. Predvsem pa se naučite upravljati s svojim strahom pred neznanim in počistite svojo podzavest. Vsaka nerešena izkušnja namreč ostaja v našem polju, le dokler ni razrešena.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije