IZDAJA SKRIVNOSTI

Kljub hudi bolezni pred kamere Kmetije

Ksenijo Kranjec so hitro izločili iz šova, a zdaj dviguje prah s svojimi zgodbicami.
Fotografija: Od razvratnice do device. Foto: arhiv Suzy
Odpri galerijo
Od razvratnice do device. Foto: arhiv Suzy

Namesto da bi Ksenija Kranjec svoje dokazala na Kmetiji, se zdaj po bliskovito hitrem izpadu širokousti in javnosti izdaja skrivnosti o zakulisju tega priljubljenega šova. Brez zadržkov je priznala, da je že vnaprej vedela imena nekaterih kmetov, se z njimi celo dogovarjala, nato pa presenečeno zazijala, ko jih ni bilo na posestvu. Produkcija jim je z zgodbo o dveh kmetijah prekrižala načrte, da bi stkali zavezništvo, naravnost škandalozna pa je izjava, da so jo pred kamere spustili kljub hudi bolezni.

Povedala je, da ima hude težave s slabokrvnostjo, a so ji zdravniki vseeno dali zeleno luč, kljub naknadni zastrupitvi krvi, zaradi česar je morala dobiti transfuzijo. To je vsekakor proti vsem pravilom tovrstnih šovov, saj morajo biti sodelujoči povsem zdravi, vse podrobnosti o svojih pestrih izkušnjah pa bo zapisala v knjigi. Njen naslov bi bil lahko Od razvratnice do device, kajti na vse pretege se trudi popraviti vtis dekleta, ki se je že v prvem tednu avanture Big brother pred kamerami spustilo v spolni odnos.

Zdaj pravi, da ni bilo tako in so si ljudje vse skupaj napačno interpretirali, moških pa blizu svojega mednožja ni spustila že več kot leto dni. Čemu takšen preobrat, ni nikomur jasno, dejstvo pa je, da javnost njenim zgodbicam ni nasedla.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas