KAJ NAS ČAKA

Kažipot planetov: Že nedelja prinaša nekaj stresnih aspektov

Luna na Marsu kvadrira Pluton in Saturn. Po svetu bo več izbruhov nasilja, prevladovala bo težnja po nadvladi močnejšega, predvsem na družbeni ravni.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Guliver/Getty Images

Sonce in Merkur v ognjenem levu bosta skrbela za poletno vzdušje, samozavest, druženje in odločnost, Venera v raku pa bo spodbujala potrebo po toplih družinskih odnosih, varnosti, zaupanju in romantiki. Odlično bi bilo, da si vzamete dopust, a ne le zaradi omenjenih prijetnih vplivov, tudi zaradi napetosti, ki se jim boste najlažje izognili, če se odmaknete.

Že nedelja prinaša nekaj stresnih aspektov, saj Luna na Marsu kvadrira Pluton in Saturn. Po svetu bo več izbruhov nasilja, prevladovala bo težnja po nadvladi močnejšega, predvsem na družbeni ravni, če imate sami močnega Marsa ali Plutona ali sta v kvadratu v vaši karti, bodite izredno previdni, umaknite se in se ne izpostavljajte nevarnim situacijam. V ponedeljek pazite na cesti, v odnosih, pri rokovanju z vnetljivimi snovmi, saj sta Merkur in Uran v kvadratu. Tudi potovanja so lahko odpovedana. V četrtek bo eksakten v nedeljo spodbujeni kvadrat Marsa in Plutona. Ne zapletajte se v prepire, krotite jezo in pazite nase.







Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije