PLANETI

Kažipot planetov: Počakajte z nakupi in finančnimi odločitvami (Suzy)

Čeprav je Merkur še vedno retrograden in je čas za analizo, revizijo, popravljanje starih napak, ne za nove začetke, je pred nami razmeroma umirjen teden.
Fotografija:  Fotografija je simbolična. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
 Fotografija je simbolična. FOTO: Shutterstock

Prvi šolski dan bo obarvan z energijo rib, tako bodo otroci z glavo še na počitnicah in ne povsem pri stvari. Ker bodo čustveno bolj občutljivi, jih podprite in opogumite.

V nedeljo se Venera obrača nazaj v direktno gibanje. Poletne romance bodo dobile epilog in se pokazale v pravi luči. S finančnimi odločitvami in potezami še nekaj dni počakajte, da se Venera premakne z mesta. Enako velja za nakupe oblačil, lepih predmetov, kozmetične tretmaje, obisk frizerja …

Ponedeljek, prvi resni šolski dan, bo veliko spodbudnejši. Luna v biku prinaša stabilnost, odločnost, sicer tudi počasnost, Merkur in Jupiter v trigonu pa vedoželjnost, zadovoljstvo, hitre misli in besede.

V sredo se nam lahko razjasnijo stvari, s katerimi smo se dolgo ukvarjali. Uporabite vpliv retrogradnega Merkurja za urejanje odprtih zadev in dokončevanje v preteklosti začetih projektov.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije