PLANETI

Kažipot planetov: korenito se lahko spremenijo naši mednarodni odnosi (Suzy)

Na družbeni ravni bo veliko dinamike povezane z denarjem in s tem, kako razdeliti pridobljena sredstva. Veliko bo nejasnosti, škandalov, netransparentnosti.
Fotografija: FOTO: Julia Pavaliuk Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Julia Pavaliuk Getty Images

Lunin mrk v biku v soboto zaključuje serijo mrkov na osi bik-škorpijon. Še zadnjič bodo v ospredju finance, spraševali se bomo, koliko si lahko privoščimo in ali bi bilo smiselno varčevati. Ničemer se ne bomo želeli odpovedati, še posebno ne užitkom in razvajanju, lahko bomo imeli prevelike oči.

Tudi na družbeni ravni bo veliko dinamike povezane z denarjem in s tem, kako razdeliti pridobljena sredstva. Korenito se lahko spremenijo naši mednarodni odnosi, vlada pa bo zgubljena v oblakih, veliko bo nejasnosti, škandalov, netransparentnosti.

Noč čarovnic bo družabna in zabavna

Ker bodo ob vsem tem trije planeti v škorpijonu, bo to čas razčiščevanja, globokega čustvovanja, močnih strasti, notranje transformacije. Spuščali bomo vse, kar in ki nam ne služijo več, po drugi strani nam lahko v torek Venera in Uran prineseta tudi nepričakovano ljubezensko ali finančno priložnost. Noč čarovnic bo z Luno v dvojčkih družabna in zabavna, 1. 11. se nam ne bo kaj dosti ljubilo in bomo obiske raje gostili doma.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije