TEDEN Z ZVEZDAMI

Kažipot planetov

Na dan lahko pridejo skrivnosti in laži tako na osebni kot družbeni ravni.
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Teden se ne bo začel prav spodbudno, saj bomo pod vplivom Merkurja v kvadratu s Saturnom črnogledi, obupani, ujeti v brezupno situacijo. Zavedati se moramo, da se na koncu ne bo vse tako slabo končalo, le naše razmišljanje in doživljanje je trenutno bolj temno.

V ponedeljek nas čaka nekaj ljubezenskih nesporazumov, zdelo se bo, da sta s partnerjem vsak na svojem bregu in govorita vsak svoj jezik. Torek prinaša upanje, povezano tudi z epidemijo. Število okuženih lahko rahlo upade ali izvemo druge dobre novice. V sredo pa se Merkur, ki je zaključil svojo retrogradno pot in je spet direkten, vrača v škorpijona. Še malo bomo razčiščevali v odnosih, bolj sumničavi bomo, odločno se bomo borili za svoj prav. Na dan lahko pridejo skrivnosti in laži tako na osebni kot družbeni ravni.

V četrtek se Jupiter zadnjič poveže s Plutonom v kozorogu in osvetljuje posledice gospodarske krize. Ker se Mars ustavlja in se 13. 11. obrača v direktno gibanje, pa smo lahko nekdaj dni brez energije in volje. Previdno pri športu in nevarnih opravilih!













Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije