NAPOVED

Kažipot planetov

Objavljeno 29. maj 2020 20.00 | Posodobljeno 29. maj 2020 20.00 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Kako kaže?

FOTO: Russell Cheyne Reuters Pictures
Bližamo se Luninemu mrku, prvemu od treh poletnih, ki bo 5. 6. v znamenju strelca. Energija bo zaradi tega ves teden upadala, zaključevali bomo projekte in se še ne lotevali česa novega.
Petek, 29. 5.
Popoldne bo Luna prestopila v pridno devico in želeli boste opraviti čim več dela pred začetkom vikenda. Okoli 15.30 boste uspešni na sestankih in pri dogovorih, če jih nimate, pa v razpravah s sodelavci.


Več bo napetosti, zato se ne pustimo razburiti, raje stopimo dva koraka nazaj in se umirimo. Epidemija se bo postopoma umikala in bo 'v zadnjih vzdihljajih'. Razkol med politiko in ljudmi pa se bo nadaljeval v še poletje, saj bo prvi mrk blizu Lune v karti države, drugi na Soncu in tretji na uporniškem Uranu.
Sobota, 30. 5.
Zjutraj vas bo nekaj močno zjezilo in vse do popoldneva lahko stresate nejevoljo na partnerja. Zamotite se z delom in se danes izogibajte nakupom kozmetike in oblačil pa tudi frizerju in lepotnim posegom.


Ker je prvi mrk v kvadratu z Marsom in Neptunom v ribah, se vendarle zdi, da bo volja za izražanje nezadovoljstva malce upadla, več bo pasivnosti in razmišljanja, da se nič ne da, hkrati pa je lahko v tem času tudi več zavajanja, prikrivanja in lažnih novic.
Nedelja, 31. 5.
Odličen dan, ko boste imeli dovolj volje, sreče in motivacije, da uresničite svoje cilje. Predvsem dopoldne boste energični, odločni in zadovoljni. Proti večeru pa se boste lotili službenih in domačih zaostankov.


Sicer bosta tako mrk kot teden pred nami vnesla nekaj trenj tudi v partnerske odnose, saj sta Venera in Mars v kvadratu. Zdelo se bo, kot da ste s partnerjem na nasprotnih bregovih in se ne razumeta.
Ponedeljek, 1. 6.
Prijeten dan z Luno v tehtnici, ko bomo usmerjeni v odnose in iskali bližino. Dopoldne vas čaka uspeh, popoldne pa se s partnerjem odpravite na romantični sprehod, a ne odpirajte perečih tem in vprašanj.


Bo pa Venera, ki se dotakne Sonca, prinesla tudi več sproščenosti, zabave, prijetnih trenutkov in druženja s prijatelji, kar smo že močno pogrešali.
Naporen dan. Čustva bodo razburkana, v ljubezni se bo zdelo, kot da se ne slišimo, saj bosta Mars in Venera v kvadratu. Preobčutljivi bomo in partner nas lahko prizadene. Zvečer se bo notranja stiska še poglobila.
Deli s prijatelji