ASTROLOGIJA

Kažipot planetov

Objavljeno 07. februar 2020 17.00 | Posodobljeno 07. februar 2020 15.49 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Kaj prinaša teden do 13. februarja?

Kaj kažejo planeti? FOTO: Thinkstock Getty Images/istockphoto
Venera v petek vstopi v ovna in nam skupaj z Marsom, ki je še vedno v strelcu, prinaša več strasti, odločnosti in poguma v odnosih. Kljub tej drzni, ognjeni energiji, ki nas bo motivirala in nas gnala naprej, pa še ni pravi čas za nove začetke. V nedeljo bo namreč polna luna v levu, kar nas bolj usmerja v zaključevanje obstoječih projektov. V novem delovnem tednu pa se nam bodo odprle nove poti in z večjo samozavestjo, navdušenjem in voljo bomo začeli uresničevati svoje cilje. Čim več jih poskusite dokončati v prihodnjih desetih dneh, kajti 16. 2. se Merkur obrača v retrogradno gibanje v znamenju rib, kar prinaša dvojno zmedo, raztresenost in napake.

Ponedeljek in torek z Luno v devici zato izkoristite za delo, sredo z Luno v tehtnici pa za razreševanje nesporazumov v odnosih in romantiko.
Petek, 7. 2.
Razgrete strasti in zanos Venere v ovnu bodo popoldne ustavile zunanje ovire ali partnerjev hlad. Šele v večernih urah se bo energija sprostila, ko gre Luna v leva in se lepo poveže z Venero. Čaka vas vroča noč.

Sobota, 8. 2.
Luna je v levu in ne dela pomembnejših aspektov. Najbolje bo, da se udeležite prazničnih prireditev, greste med ljudi in še sami pokažete svojo ustvarjalnost in edinstvenost. Seveda si privoščite tudi dobro kosilo.

Nedelja, 9.2.
Polna luna v levu prinaša večjo samozavest, a pazite, da vas ne bo dajal ego, saj se bodo pojavila trenja v družinskih odnosih. Popoldne boste prekipevali od energije – odlično za športne dejavnosti ali vsaj sprehod.

Ponedeljek, 10. 2.
Danes opravite čim več, saj boste imeli dovolj volje in vztrajnosti za to. Okoli 16. ure lahko pride do komunikacijskega šuma, zato takrat ne sestankujte. Tudi za pospravljanje in urejanje papirjev je primeren čas.

Torek, 11. 2.
Še en dan, ko bi bilo pametno zavihati rokave. Vse do 18. ure vas bosta Pluton in Saturn podpirala pri delu, natančni boste in zagnani. Okoli 19. ure se pazite poškodb, hitite počasi, izogibajte se jezi in prepirom.

Sreda, 12. 2.
Luna vstopi v tehtnico in nas usmerja k harmoniji in odnosom. Izogibajte se nakupom, predvsem kozmetike, obutve in oblačil, hkrati pa ne pretiravajte s hrano in pijačo, saj se Luna neugodno poveže z Jupitrom.
Četrtek, 13. 2.
Čeprav je Luna v tehtnici, ki teži k ravnovesju, dan ne bo prav harmoničen. Vrstili se bodo pritiski in bremena, težko boste uresničili zastavljene cilje. Opravljajte rutinsko delo, pomembnejše prestavite na jutri.

 
Deli s prijatelji