PAZITE V SREDO

Kažipot planetov

Po eni strani je pred nami razmeroma miren teden s pretežno spodbudnimi aspekti, ko bo malce manj zunanjih dogodkov pretresalo naš svet, po drugi pa smo v nemirnem obdobju med mrkoma, ki prinaša korenite spremembe.
Fotografija: Kako kaže? FOTO: Nasa
Odpri galerijo
Kako kaže? FOTO: Nasa

Sonce in Merkur sta v optimističnem strelcu, Venera se lepo povezuje z Neptunom in Plutonom, kar prinaša prijetno energijo v odnose. Čez vikend si s partnerjem lahko pričarata čudovite trenutke v dvoje, umetniki bodo našli navdih, vsi skupaj pa upanje, da bo tudi kriza enkrat za nami. V četrtek bodo prevladovale strasti, hkrati je dan primeren za nakupovanje, finančne transakcije, vlaganje. Na splošno je bolje, da darila kupite v začetku meseca, četudi po spletu, in ne čakate na praznike, saj prihaja pozneje več turbulenc in bo veseli december tokrat bolj vesel na začetku.

Izredno pazljivi bodite v sredo, ko sta Sonce in Neptun v kvadratu. Povečana je možnost napak, nekdo nas lahko opehari, zavaja, nam laže, mi pa bomo preveč občutljivi in nerealni. Ker aspekt oslabi vitalnost, bodite nekaj dni še malce previdnejši, kar se tiče okužbe z virusom, več počivajte, spočijte se in umirite.Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas