PLANETI

Kažipot planetov

Sončni mrk se dovrši že zjutraj, tako da boste čez dan občutili sprostitev napetosti in olajšanje. Vseeno si vzemite čas zase, umirite se, to ni čas za akcijo in hitenje naokrog.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Gettyimages
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Gettyimages

Merkur je v retrogradnem gibanju, predvsem device in dvojčki, katerih vladar je, bodo potrebovali več previdnosti in mirnih živcev, saj se stvari ne bodo odvijale po njihovih željah, hkrati pa bo več nerazumevanja.


Tehnika se bo kvarila, načrti spreminjali, pripravite se na zamude, ne podpisujte pogodb in omejite nakupe.


Namen Merkurja v raku je sicer, da se povežemo s svojimi čustvi in predelamo stare vzorce. V kombinaciji z retrogradno Venero se še ta teden lahko vračajo stare ljubezni in zaključujemo odprte zgodbe z njimi.


Glavni astrološki dogodek tedna bo sicer nedeljski sončni mrk, dan po solsticiju, prav tako v raku, s katerim se zaključuje serija mrkov na osi rak-kozorog.


Preveril bo, kako dobro smo v zadnjem letu opravili svoje lekcije, ter izpostavil dom, družino, ukvarjali se bomo z bližnjimi, s svojimi čustvi, občutkom varnosti, nostalgije in pripadnosti.


Energije za uresničevanje ciljev pa bomo imeli ta vikend vseeno dovolj, saj nas bosta Mars in Jupiter v sekstilu porinila v akcijo.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije