Kažipot planetov

Kako kaže?
Fotografija: FOTO: Russell Cheyne Reuters Pictures
Odpri galerijo
FOTO: Russell Cheyne Reuters Pictures

Bližamo se Luninemu mrku, prvemu od treh poletnih, ki bo 5. 6. v znamenju strelca. Energija bo zaradi tega ves teden upadala, zaključevali bomo projekte in se še ne lotevali česa novega.


Več bo napetosti, zato se ne pustimo razburiti, raje stopimo dva koraka nazaj in se umirimo. Epidemija se bo postopoma umikala in bo 'v zadnjih vzdihljajih'. Razkol med politiko in ljudmi pa se bo nadaljeval v še poletje, saj bo prvi mrk blizu Lune v karti države, drugi na Soncu in tretji na uporniškem Uranu.


Ker je prvi mrk v kvadratu z Marsom in Neptunom v ribah, se vendarle zdi, da bo volja za izražanje nezadovoljstva malce upadla, več bo pasivnosti in razmišljanja, da se nič ne da, hkrati pa je lahko v tem času tudi več zavajanja, prikrivanja in lažnih novic.


Sicer bosta tako mrk kot teden pred nami vnesla nekaj trenj tudi v partnerske odnose, saj sta Venera in Mars v kvadratu. Zdelo se bo, kot da ste s partnerjem na nasprotnih bregovih in se ne razumeta.


Bo pa Venera, ki se dotakne Sonca, prinesla tudi več sproščenosti, zabave, prijetnih trenutkov in druženja s prijatelji, kar smo že močno pogrešali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije