KARIZMA

Karizmatični Jure Košir

Tu ni nobene skrivnosti.
Fotografija: »Če bi šlo za izdelek, ki bi imel za ciljno publiko mlade, bi verjetno izbrali mlajšega,« je skromen športnik.
Odpri galerijo
»Če bi šlo za izdelek, ki bi imel za ciljno publiko mlade, bi verjetno izbrali mlajšega,« je skromen športnik.

Nekateri športniki kmalu po tistem, ko prenehajo tekmovati, utonejo v pozabo, spet drugi pa še leta ostajajo priljubljeni. Med slednje sodi tudi vrhunski smučar Jure Košir, ki ga leta po končani športni karieri še vedno vabijo, da nastopa v oglasih – trenutno blesti v oglasu za novo pametno uro znanega kitajskega podjetja.
jure košir
jure košir

»Mislim, da nisem edini, in tu ni nobene velike skrivnosti. Verjetno sem dokaj korektno opravljal tovrstna sodelovanja,« se je nasmejal, ko smo ga poklicali in vprašali, kako je s tem. Mi pa smo prepričani, da gre za prav posebno karizmo, ki jo človek ima ali pa ne, postavnemu bivšemu športniku pa je prav gotovo ne manjka. To bi nedvomno potrdila njegova srčna izbranka Simona Škrobar, inženirka radiologije, s katero sta pred kratkim praznovala šesto obletnico.

Jure, ki je trenutno na počitnicah na morju, o podrobnostih v zvezi s tem ni želel govoriti, dejal je le, da datuma nista zaznamovala na kak zelo poseben način.
jure košir
jure košir

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije