ZNANI V ZVEZDAH

Kaj zvezde napovedujejo Ani Roš?

Objavljeno 28. september 2020 06.00 | Posodobljeno 28. september 2020 06.00 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Menda jo čakajo korenite poslovne spremembe.

Ana Roš. FOTO: Roman Šipić
Ana Roš je po ascendentu vztrajna, zagrizena, odločna in trmasta bikica, ki doseže vse, za kar se odloči. Pri tem jo spremljajo tako izzivi kot sreča, saj je njena vladarica Venera v srečnem in optimističnem strelcu, a v 8. hiši preobrazbe in v opoziciji z učiteljem Saturnom, kar ji prinaša perfekcionizem, natančnost in veliko strogost do sebe in drugih. A kljub zamudam in oviram na poti se na koncu zanjo vedno vse dobro izteče, saj jo ščitita Venera in Merkur v strelcu, pri čemer je slednji dispozitor zahtevnega Saturna. Da se resnično ne ustavi pred nobeno preizkušnjo ter se spopade z njo z jekleno voljo, kaže že to, da je njena vladarica v Plutonovi hiši, dodatno pa za to skrbi še njena strastna in intenzivna Luna v škorpijonu. Da se počuti izpolnjeno, potrebuje ob sebi partnerja, s katerim jo vežejo globoka predanost, magnetna privlačnost in občutek, da sta sorodni duši. Oba sta v karti nakazana kot svobodnjaška, svetovljanska, adrenalinska človeka brez obstanka, ki rada potujeta in hitita od enega cilja do drugega.

Vrh hiše kariere je v ambicioznem, resnem, odgovornem in poslovno usmerjenem kozorogu, na njem pa je Jupiter, planet sreče, priložnosti, tujine, uspeha, skupaj s severnim karmičnim vozlom in Soncem, kar kaže, da je kariera tisto, česar se uči, njena pot in poslanstvo. Sonce poskrbi za to, da bo ob tem zasijala, da bo prepoznavna in cenjena po svoji odličnosti, hkrati pa nakazuje, da jo partner poslovno podpira in skupaj ustvarjata zgodbo o uspehu.

image
Rojstna karta Ane Roš-


V naslednjih dveh letih jo čaka veliko sprememb. Pr. Luna je trenutno v samozavestnem ognjenem levu, še štiri mesece bo žela priznanje za svoj trud in ustvarjala nove kreacije, saj potuje po 5. hiši ustvarjalnosti, ljubezni in otrok. Po novem letu bo zamenjala znamenje in vstopila v pridno, natančno in vestno devico. Morda se bo morala bolj potruditi za svoje cilje, a dolgoročno bo obdobje prineslo veliko možnosti za povezovanje s tujino. Letos bo uvedla nekaj novosti, ki bodo uvod v veliko poslovno prelomnico pomladi 2022. Pr. Sonce je namreč na koncu vodnarja, in ko zamenja znamenje, se po 30 letih zamenja tudi naša smer, pot, osredotočamo se na druge stvari. Če je bila rdeča nit njenega kuhanja doslej preseganje meja mogočega, združevanje nasprotij, eksperimentiranje z okusi in modernost, bo po prehodu Sonca v ribi ustvarjala bolj po navdihu, intuitivno. Lahko se loti dodatnih ustvarjalnih projektov. Manjši nov začetek se sicer kaže že konec letošnjega novembra. Pametno bi bilo izkoristiti naslednje mesece za uvajanje poslovnih novosti, saj ima Jupitrov povratek, ki nakazuje srečno leto, tr. Jupiter in Saturn pa vstopita v hišo kariere ter prinašata tako priložnosti, nova sodelovanja, a tudi trud, resnost in odrekanje. Kljub novembrskemu stresu jo do začetka 2021. čakajo osebno zadovoljstvo, ljubezen, nove poslovne ideje, premik naprej. Po novem letu pa se do junija 2021 lahko pojavi nekaj kariernih omejitev, ki pa so samo prehodna faza pred novim vzponom v letu 2022.
Deli s prijatelji