DOBRA VILA MAJA

Kaj se v resnici dogaja?

Objavljeno 30. april 2020 15.00 | Posodobljeno 30. april 2020 15.00 | Piše: Maja Debelak

Mi smo ključni člen v verigi. In v takšni energiji mora vibrirati dovolj ljudi/duš. Šele potem se bo zgodil prebrat.

Dobra vila Maja. FOTO: Osebni Arhiv
Kaj če se nekega dne zbudite in ugotovite, da je vse, kar ste do sedaj naredili v življenju, v negativi? Kaj če spoznate, da imate določene vzorce, prepričanja, iluzije in živite v negativnem svetu? Odlično bi bilo, da si zelo želite takšno jutro, kajti tisti trenutek boste šele začeli poglobljeno delati na sebi. Najprej si je treba priznati, kaj je za pospraviti, šele nato se kakovostno pospravljanje začne. Vse odvisnosti in vzorci delujejo enako, tako kot pri alkoholiku in narkomanu. Najprej si morata priznati, da imata težavo, da je zdravljenje lahko učinkovito.
Mi smo ključni člen v verigi. In v takšni energiji mora vibrirati dovolj ljudi/duš. Šele potem se bo zgodil prebrat.


Če želimo prestopiti v 5. dimenzijo, se je treba očistiti vsega negativnega, kajti 5. dimenzija je svet enosti, pozitivnega, svetlobe, ljubezni, veselja, harmonije, miru in zabave. Zemljevid 5. dimenzije se ustvarja skozi ljudi, kot sva jaz in ti. In kako se ustvarja? Skozi naše misli in poglede na stvari, drugačne od drugih. Drugače vibriramo v svoji zavesti in drugače delujemo.

Mi smo v resnici kreatorji realnosti 5. dimenzije. V resnici oblikujemo to novo realnost in postavljamo njene temelje. Ja, smo v človeški obliki in živimo človeška življenja. Pa vendar vsi vemo, da je zadaj nekaj več – duša in poglobljeno zavedanje našega namena na Zemlji. Predvsem pa se spomnite, da imate v sebi drugačno znanje, kot je dosegljivo na Zemlji. Imamo drugačno znanje, kako ustvarjati, kaj so v resnici univerzalni zakoni in kako zdravo komunicirati. V sebi vibriramo, kako pravilno izkušati stvari, kako jih ozdraviti in pravilno delovati. V sebi imamo zapis, kaj je ženska energija in kaj moška, predvsem pa, kako deluje zdrava družina.

Če želimo pripeljati na Zemljo 5. dimenzijo, to pomeni, da moramo skozi transformacijo sebe. Mi smo ključni člen v verigi. Najpomembnejše pri tem pa je, da mora v takšni energiji vibrirati dovolj veliko ljudi/duš. Ko bo v tej vibraciji zadostno število ljudi, se bo zgodil prebrat, ki bo za seboj potegnil veliko duš, in prebujenje ostalega prebivalstva se bo začelo. Jaz sama ne morem ustvariti 5. dimenzije, za to čudovito stvar potrebujem tudi vas. Ste z menoj?
Deli s prijatelji